PORR!

Vad är porr egentligen? Det mina damer och herrar kan jag svara på. Det är ALLT! Kanske inte en gammal tant på 80 år men vem vet. Det kanske finns några perversa äcklon därute som tänder på gamla tanter. Fast det kanske bara känns pirrigt för tanterna iof.

Hela tiden får unge tjejer höra att de ska se upp med vad de lägger upp för bilder och filmer på sig själva på internet. Men lyssnar det? Det kan jag också svara på. Det är klart att de inte gör!!
De älskar uppmärksamheten och uppskattningen de får när de lägger upp bilder som visar "lite för mycket".

Visst känner man sig snygg och uppskattad av kommentare som:
"Hej babe, din kropp är.. WOOW!" "Shit va snygg du e... Lust att cama? ;)" "Bli min inatt sexy?" "Daamn het! Wanna wrestle?"

Men det kallar inte jag uppskattning! Det betyder ju bara att folk ser dig som ett objekt. En leksak som man bara behöver slänga i soporna när man har lekt färdigt.

Dessutom finns det perversa äcklon som sitter där hemma och skapar mappar där de samlar bilder på dig, dina kompisar och många fler. Och det fula är att vem som hellst kan vara ett sånt pervo. Det kan vara killen från affären, din granne, din bästis pappa, din kompis eller till och med din pojkvän!
När dom är ensamma hemma kan du räkna med att dom sitter där o kladdar på sig samtidigt som blicken är fast på en bild av dig, någon av dina kompisar eller någon av deras kompisar som de smygtänder på.

Haha nu blir ni nojjiga va!? Men alla vet ju att det är det som porr är till för eller hur? För att tillfredställa kåta människor.

Nä nu ska jag gå och duscha för jag känner mig supersnuskig ;)
Avslutar inlägget med en liten bild ;*


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0