Shame on me...

... Jag råkades klicka hem ännu mer grejjor från Nelly igår...

Jag skäms nästan! Men det mesta är faktist julklappar. Jag tänkte ge mina bröder och pappa varsin "giftbox".
Alltså inte färdiga giftboxes utan lite mer av min egen variant. Känner mig väldigt självsäker på den ideén faktist!

Det enda jag beställde åt mig själv den här gången var stay-ups och en strapless, ni vet sånt som faktist är väldigt nödvändigt.

Nåja, nu blir det matte B för mig!


Christmas is close now

Oj vilken härlig helg det har varit! Den har verkligen bjudit in till julen!
Åkte iväg till Piteå med simmarna innan solen ens hunnit titta fram i lördags. Alla mina simmare hade ställt upp i olika grenar och det gick skitbra!

Under lunchpausen drog jag och en tränare in till stan för att käka samt shoppa! Hittade äntligen den perfekta julklappen åt Robin! Jag kände helt enkelt att det var den han skulle ha och absolut ingen annan! Gosh I'm excited!! Fick spräcka min budget med några hundringar men jag hoppas verkligen att det är värt det!
Är han inte jävligt snäll mot mig nu får jag helt enkelt skänka den vidare!
Köpte lite klappar åt hans mamma och syster också, och två enkla klänningar åt mig själv.

Och igår var det ju skyltsöndag! Jag och Robin befann oss då nere på stan. Hittade massa härligheter som en ny kattklösgrej, hundhalsband, julkalendrar, hårprodukter från Goldwell (Köpte repair shampoo och balsam åt mig samt mint schampoo och fix åt Robin), liten julstjärna i en söt "god jul"-kruka från Buketten men det absolut bästa hittade jag inne på Interflora: en svart vas, 3 såna där dammvippor *glömt vad dom heter men jag älskar dom! Man kan ha dom ståendes i vas eller kruka bara sådär på golvet eller så kan man korta ner dom och ha i snittarangemang och buketter, perfekt och lite sådär udda :D

Var till apoteket efter skolan idag och köpte endel ansiktsgrejer typ dagcreme, face wash och punktbehandling, ni vet sånt som verkligen behövs!
Har hunnit tvätta endel också så nu tänkte jag ställa mig i duschen så att jag sen får torka mig med en varm och nytumlad handduk!




Här är mina fina dammvippor! Tänkte införskaffa en likadan större vas och fylla även den med dammvippor och låta de båda vaserna stå tillsammans i ett hörn som är tomt här i vardagsrummet.
Juste katternas nya klösgrej syns ju också på bilden, den runda mysiga där Quiri ligger och sussar.



Eftersom att det var första advent och vi inte hade någon adventsstake så pillade jag ihop en.
På bilden är den inte färdig ännu för ni kan ju fortfarande se oasisen på sidorna. Men jag har stoppat ljusen i ett par smarta ljushållare som man trycker ner i oasisen och sen har jag limmat fast mossa på själva oasisen, funkar skitbra med Karlsson klister!
Limmade dit resten av mossan på sidorna idag så nu ser det ut som en äcklig tårta. Ska trycka dit lite tomtar, svampar, kanel och grejer sen är det väl ganska färdigt.


Fast i julklappsträsket!

Igår när jag skrev att jag hämtat ut ett paket från Nelly så fick jag ännu ett senare under dagen. Det paket innehöll julklappar till familjen samt ännu ett par skor och lite smycken till mig själv.

Har suttit och spanat efter den perfekta julklappen till Robin. Vill inte ge honom något från Nelly.
Spanar efter en viss sak kan man väl säga. Grejjen är den att det finns så otroligt jäkla jättemånga sådana saker att välja mellan. Jag har försökt sortera och sortera men jag kommer liksom aldrig fram till något som är perfekt nog.
Åh vad jag önskar att jag kunde be om eran hjälp men Robin har koll på bloggen så jag får helt enkelt klara mig själv.. Men jag känner på mig att det kommer bli bra iallafall ;)


Lookin back, smiling

Gosh jag har absolut ingenting att skriva om idag så jag tänkte att jag lägger ut lite novemberbilder istället.




Hämtade ut mitt första paket från Nelly igår. I det låg en svart classy spetsklänning (måste dock sy in den då XS storleken kändes mer som en S) och ett par underbara partyklackar!
Jag verkligen älskar mina nya klackar! Så underbara! Tänkte ha dom på nyår ifall att jag bryter mitt förra nyårslöfte:

"Nästa nyår ska jag ligga hemma i mjukiskläder och glo på film efter film.
Möjligtvis så går jag ut på gården vid 12-slaget och sprutar Cola för att fira det nya året.
Bättre nyårslöfte finns inte!"


Haha vi får väl se hur det blir. Men visst var väl mina nya älsklingar snygga? ;D


Love and Compassion

Åh vilken härlig och mysig helg jag och Robin har haft! Vi drog ju till Luleå i lördagskväll för att se på bio. (Lite mysigare att se bio där än här) Dock trodde vi att vi hade bokat kl,18 men när vi hade köpt massa godis och kom dit för att plocka ut biljetterna var det tydligen inte förrän 21. Som tur var hade vi inte ätit något så vi gick längs storgatan och hittade Restaurang Corsica.

Mmm deras special för dagen var plankstek! Oooh så jag har suktat, längtat och dreglat efter plankstek det senaste halvåret så gissa om jag blev lycklig. Jag beställde in Filé Napoleon... Vad FAN hände med planksteken liksom?! Nästa gång SKA jag ha plankstek vad som än finns på menyn!

Nog om planksteken! Mmm plankstek...

Atmosfären i restaurangen var iaf hur mysig som helst med levande ljus och grejjer. Supermysigt!
Resten av tiden innan bion spenderade vi med gratiskaffe och hittetidning inne på max...
Jag laddade ner UNO och blev helt fast! Har spelat det så fort jag fått chansen sen dess. Gud så töntigt!

Juste gissa vilken film vi såg? Äh ni behöver inte gissa ens, vi såg Breaking Dawn!!! Twilight!! Ni som följde mig i förra bloggen vet ju hur tokig jag är i filmerna OCH böckerna. Jag är dock inte lika fanatiskt besatt längre. Tror inte Robin skulle tycka om det haha. Men den var hur bra som helst och jag satt och citerade replikerna i huvudet och förklarade för mycket för Robin om vad som skulle hända ibland. Åh men jag blir helt till mig ju!

Igår myste vi vidare. Robins söta lillasyster kom förbi och vi alla tre la oss i soffan med godis, cola, filtar och kuddar framför Cowboys vs. Aliens. Flummig film.. Jag hade det däremot så gosigt där jag låg så jag somnade.
Efter filmen drog vi till Robins mamma och åt jättegod spagetti och köttfärssås och sen vidare till hans pappa i garaget. Robin pillade på bilen medans jag satt i den och spelade UNO. Perfekt tidsfördriv!

Nog om min helg! Jag är lycklig! Juste beställde massor med mumsiga saker från Nelly i fredags. Gjorde först en beställning men sen hittade jag massa mer så fick skicka iväg en till beställning! Har klart alla julklappar nu iaf så det känns riktigt skönt!


Perfect tunes

Oj vad länge bloggen har varit stående utan uppdateringar!
Men jag har liksom känt att det inte finns något att blogga om. Avslutade i och för sig teknikskoleutbildningen i helgen. Så det känns hur skönt som helst att slippa fara till happis igen!

Fick däremot en massa härlig inspiration med mig hem så innan träningen igårkväll hoppade jag i och testade olika gamla och nya teknikövningar. Sedan simmade jag även med barnen och det var ju skitkul!
Körde deessutom olika flytövningar för att få dom att lära känna vattnet bättre och hitta greppen.

Jaja nog om det! Imorgon firar jag och Robin ett år.. Kan ni tänka er det?!
Det hade då absolut inte jag sett framför mig för ett år sedan.
Men vi har lärt känna varandra på djupet, och allt jag kan säga är att jag älskar Robins djup!
Trots att jag kan vara väldigt svårläst så förstår han mig bättre än någon annan!
Åh det är så svårt att sätta ord på mina känslor för honom men de sträcker sig så långt. Ordet kär och förälskad räcker inte ens till. Jag behöver ett ord som beskriver något mycket större än så!


Floating around

Aah o härliga dag! Nä nu skämtar jag. Har dragit på mig en förkylning samt en härlig migrän. Nässpräyen är iaf fixad och en gigantisk panodil ligger och sussar i magen!

Juste "mormor" var hit för ett tag sedan och gav mig en liten present, körkortsböcker och ett generöst bidrag till körkortet. Nog för att jag redan har böckerna men gud så snällt och omtänksamt! Tack så hemskt mycket!

Har varit och promenerat med pappa och Sigge en sväng och hunnit till farmor. Just nu ligger jag i min lilla oas, mitt urhärliga välstädade rum. Tror nog att jag ska flytta hem igen? Nää! Eller?

Haha hur som så glor jag på film och tänkte fortsätta med det tills Robin kommer och plockar upp mig :)


The start, a simple touch

Godmorgon ni härliga varelser. Nä men shit vad trött jag är! Jag verkligen avskyr att stiga upp tidigt på mornarna. Det finns absolut inget värre! Vill ha lov igen och resten av mitt liv. DET om något hade varit skönt!

Aja, har ju inte varit så duktig med bloggandet sen jag kom hem från Umeå, men här nere har ni anledningen ;)
Ni kanske redan vet hur otroligt skönt det är att mysa ner sig i soffan bredvid personen man inte klarar sig utan och se en schysst film.
Eller hur skönt det är att få lägga sig i sängen med hans armar om sig och kunna somna in i världens trygghet.
Så har jag det alltid med Robin och jag tänker aldrig nånsin släppa honom. För vem skulle nånsin få mig att må såhär otroligt jäkla jättebra om inte just han? ♥



One night of magic rush

Okidoki allihopa! Gissa vem som just nu befinner sig i kalix? Joo jag!!

Som ni redan vet så spenderade jag och Thomas lite tid på stan igår. Och som ni också redan vet så hade jag ju inte så mycket i fickan vilket alltså betyder att jag inte fick med mig så mycket hem.

Det lilla nya jag fick med mig hem var anyway ett par riktigt schysst skor från Scorett och några basic toppar. Köpte lite smått åt mamma också som den omtänksamma dotter jag är.

Juste vi såg ju bio också! Tintin i 3D. Vet väl inte om den var värd att se i 3D men själva filmen är så himla värd att se om man har följt Tintin serien förut. Pappa brukade läsa de för mig när jag var liten och jag satt klistrad framför filmerna.
Hur som helst så var filmen jättebra enligt min åsikt. Jag var nog inte ensam om att tycka att den var rolig iaf.

Vi drog hur som hem efter bion och myste en stund i soffan.

Steg upp 04.50 imorse för att hinna med bussen som gick 05.25. Åkte med linje 20 så det sög ju sådär lagom mycket!
Men har varit hemma sedan 12 iaf och det däremot var riktigt skönt! Juste en grej till. Jag skickade ju Robin att köpa en mössa åt mig efter att han slutade idag. Hade sett den i Umeå men just då hade jag slut pengar. Det suger att vara fattig ibland. Men nu är den min och gud så go den är!!


I know youre watching

Godmorgon allihopa! Jag är faktist inte nyvaken. Har hunnit käka frukost kolla datan, duscha och sminkat mig. Har dock inte fixat håret då jag inte har någon hårtork, men har försökt få det så torrt som möjligt. Orkar inte platta det heller så det få vara all natural!

Igårkväll mös vi bara i soffan framför House och div program samt stoppade i oss lite av den franska chokladkakan och frukt. En väldigt bra kväll enligt mig!

Vi tänkte iaf dra ner på stan på drygt en timme och käka lunch samt se om vi hittar något kul. Sen blir det även middag och bio på stan så yeay me! Alltså en rätt schysst och lugn dag!


She outsmarted you!

Varit på Campus idag som ni redan vet. Satt där på UB och pluggade lite. Visst är jag hjärnhurtig som pluggar på ett lov? :D
Sen bjöd  på kaffe och jag följde med Thomas in på deras föreläsning som handlade om våld i nära relationer, och det var väl ganska intressant.
När det var färdigt runt 15:30 cyklade vi hem, bytte till bil och drog till COOP.

Just nu har vi baconinlindad kyckling fylld med Cremebonjour gräslök och rotfrukter i ugnen samt en fransk chokladkaka som väntar på att få plats. Jag är faktist superhungrig, det bara vattnas i munnen på mig!

Saknar min Robin dock!!


Let's go and get lost!

Godmorgon mina damer och herrar, snygga och fula! Har käkat frukost och fixat mig. Jag som aldrig äter frukost äter det alltid när jag är i Umeå! Det bara blir så liksom.

Thomas påpekade att jag ser liten och spinkig ut. Han påstod att jag inte var såhär smal i somras och att jag nog har ätstörningar. Haha alltså jag var ju smal i somras, ni har sett bilderna men inte kan jag väl ha blivit smalare?
Jag väger då samma som i somras iaf..
Kanske är dags att börja öppna ögonen. Alla andra kanske inte märker det eftersom att de ser mig ofta. Jag kanske har blivit smalare. Usch, nu känner jag mig äcklig! Vill inte se sådär äckelsmal ut! Gör jag det?? :O

Jaja skitsamma, vill inte blogga om vikt och utseende sådär jättemycket.
Vi ska väl hur som helst bege oss mot universitetet på ett tag. Det blir en sådan dag idag.
Men imorgon blir det stan! Har dock inte mycket i fickan men det får helt enkelt räcka.




Bara så att ni vet!

Amerikanska tradioner i Sverige såsom halloween... Då får vi ju inte glömma bort att även fira thanksgiving, jul 25:e december och sörja 11:e september osv. Och för att inte glömma bort att liberalisera vapenlagarna så att Lars får gå o köpa sig en pistol.


Are you there yet?

Äntligen befinner jag mig på mariehem! Hoppade ju av på universitetssjukhuset där Thomas mötte upp mig. Vi gick snabbt in på apoteket och synade hyllorna för att sedan cykla iväg mot mariehems centrum. Handlade lite smått på ica och kollade på knarkare påväg hem.

Nu sitter vi bara och tar det lugnt! Jag mumsar på världens goaste macka med västerbottenssmör och försöker värma mig.

Ikväll blir det teriyaki-lax till middag för att ladda inför en heldag på universitetet imorgon. Livet känns bra!
Saknar dock Robin. Tanken på att jag måste somna utan honom, helt ensam skrämmer mig. Det var så länge sedan jag sov ensam..


Sitting, waiting, wishing

Llämnat skellefteå för ett tag sen wiho då är det alltså inte så länge kvar nu. Okej lite mindre än 2 timmar men det är inget att klaga över va. Jag har ju massor med tid att blogga ju! Dock lite brist på saker att blogga om just nu. Men Robin har slängt upp mumsmums-bilderna så här är dom!

Grejjen är den att jag utsatte barnen för en mumsmums-ätar-tävling utan händer så dom utsatte mig för samma sak, skillnaden däremot är väl den att dom hoppade på mig och tryckte upp mumsmumsen i ansiktet på mig.
Barn är brutala små varelser!!

Fick förresten nyss ett sms av min bror där det stod: 

 "Kliv av vid Norrlands universitetssjukhus och gå sedan till psykiatrin,
där finns personer i vita rockar som väntar på dig. De är snälla och vill dig väl..."



I can feel the vibrations

Hihi stressbloggade igårkväll. Jag har ju nästan glömt bort bloggen på senaste tiden. Men det kommer bli ändring på det nu, iaf över lovet.
Sitter på bussen mot umeå just nu. Har bara hunnit ca en halvtimme så nu har jag bara 5 timmar kvar woopwoop!

Matilda har ju kommit upp från gotland för att hälsa på under veckan, så vi har hunnit umgås en del. I fredags körde vi all in på appletinis, facerapes och film/somna i soffan. Haha inte lite kraschad kväll men jag hade kul och fick ju ändå spendera tid med tjejerna så det gör absolut ingenting. Dessutom hade jag ju Robin hos mig hela tiden. 

Om ni bara visste hur skönt det var att få sova ut i lördags!! Eller ja, Robin tycker ju att 10 är jättetidigt men ungefär vid den tiden känns alldeles perfekt att vakna för mig :)
Anyways så var vi på halloween-middag hos Robins moster i lördagskväll med div av hans släkt. Supermysigt var det iallfall, och jag hade så himla kul.

I söndags mös vi hela dagen sen drog vi till Robins pappa där Chrisse hade gjort en jättegod pumpapaj. Så där var vi ett tag, åt paj och kollade på Shrek.
Åkte sen hem till mamma o pappa där Matilda och Anna hjälpte mig att baka. Hah vi gjorde en riktigt jättekladdig mörk, mustig brownieform.

Igår mötte jag upp Matilda och Anna på Myggan för en sen frukost/tidig lunch, efter det gick vi igenom gallerian och bild från vad jag hittade där ser ni ju i inlägget nedan.
Drog till SportCity senare där Micke hade avslutning med simmarna. BIG misstake. Fick mumsmums upptryckt i ansiktet. Robin har bild på det så snor den av honom när han lagt upp den så får ni också se..
Vi tog hur som hellst vara på hela kvällen igår jag och Robin. Mysstatusen var på max från början till slut.

Nu är jag förresten framme i luleå. Åh det känns som en evighet tills jag får kliva av i Umeå. Hoppas det blir värt det iallafall! 
Nu ska jag glo serier och somna så tiden går fortare så puss på er under tiden! ♥