I'm only here cause she turned you down



Embrace your muscles huh

Kan ni tänka er att förut så var mitt mål med mig själv att få det att verkligen synas på min kroppsuppbyggnad vilken sport jag utövade. Jag ville alltså få riktiga "simmaraxlar". Usch och fy!

Det ångrade jag bittert när jag insåg att jag inte kunde få upp dragkedjan på coctailklänningen jag så himla gärna ville ha på påskdansen i 8an. Men jag fortsatte ändå att träna på lika mycket och lite till och gick omkring i brottarlinnen och baggyjeans.

Kan ni tänka er det, ni som har känt mig det här senaste året? Det är ju helt sjukt!
Såklart så får jag ångest nu när jag inte kan prestera hälften så bra som då. Men oj så lycklig jag är idag när jag får upp dragkedjan hela vägen på klänningarna! :D


HYPOKONDRI?

Jag hatar förkylningar! Och de kommer alltid vid den här tiden då moder natur fullständigt grundlurar mig att det är okej att ha på sig lite mindre kläder nu. Men inte fan är det okej!!

Nu ligger jag snorig och jävlig i soffan och vill bara dö! Egentligen vågar jag inte komma allt för nära Robin för till och med jag blir äcklad av mig själv, men jag kan inte låta bli. Fy mig!

Nu tycker jag att alla ni därute ber en bön för mig så att jag kan klara mig igenom detta med eran och guds hjälp. Det hade varit underbart mänskligt av er isåfall.


Dräggel! Om nom! Huuh?

Okeeej nu förstår jag vad Robin menar med att den där serien har allt. Känns som att det enda jag såg under hela tiden var bröst!
Är det menat att bara män ska se den eller? Kunde dom inte visa mer av den där Dothraki-muskel-killen? Han om någon var ju stor som få!

Varför inte lite mer av detta? Han har ju för fan också bröst fast såna som hetero tjejjer tänder på! ;)

Slute leta efter toppen för du står på den

Tja bloggen! Gissa vem som varit uppe med tuppen idag! ;) Låg o mysgosade med Robin imorse och steg sedan upp typ just efter 7 för att hinna se lite av BB-reprisen medans min älskling var tvungen att dra iväg till jobbet.

Har hunnit fixa mig nu osv och känner mig aningen uttråkad men ändå pigg. Fast just nu känner jag inte för att plugga så jag tänkte lägga mig o se en serie som Robin har börjat på "Game of thrones" heter den. Nog tror jag att den kan vara rätt bra eftersom att jag gillar medeltida, historiska filmer och serier. Men vi får la se helt enkelt!

Bloggar mer senare! Ha det gott under tiden ;D

Pyttelite av jag idag ;)

Fick hjärtan av Robin när han kom hem från jobbet igår. Så himla gulligt! ♥

Det lösa hjärtat framför asken visade sig dock innehålla marsipan, vilket jag ogillar mer än mycket så jag ska göra en liten undersökning på innehållsförteckningen på asken så att jag inte råkas få i mig sånt igen ;P


Äntligen får ni se vad jag fick av min underbara pojkvän i födelsedagspresent!
Örhängena som matchar halsbandet han gav mig i julklapp, så himla fina! ♥



Hittade ett tak idag!

Idag invigde jag och Vicki årets första mjukglass. Gott som tusan var det må jag ju säga! ;D
blablablabalablablablabla
Vi hittade ett supermysigt tak för ett tag sen där vi lyckades klättra upp.
Ni som följde min gamla blogg vet ju att tak är superbra ställen att sommarhänga på hihi ;)
Iallafall så ser jag redan fram emot supermysiga sommarkvällar på detta taket. Haha jag insåg just hur fjortis detta låter, men man är bara ung en gång i livet eller hur? Och så länge jag är ung och spänstig så ska jag ta tillvara på det, SÅ DET SÅ!

Tömde ut handväskan.
Detta endel av det som jag alltid har med mig i handväskan!
Smink, dust-it, deo, parfym, läppbalsam, nycklar, compeed och småmynt

I borrowed a dog

Har haft Sigge här från fredag till lördag. En väldigt kort tid, men det har varit så skönt att ha den lilla ängeln hos mig!

I lördagskväll blev det middag på Vikingen med Robin, Victoria och Anna. Var supergott kan jag då lugnt säga!
Efter det snodde vi *host* en cykel och drog hem. Som ni redan förstått så har jag färgat håret. Blev sjukt misslyckat men får funka tillsvidare.




Mmm, Lotus på Vikingen! Detta var dock vad fina Victoria och Anna beställde.
Själv försökte jag trycka i mig en hamburgertallrik, de ni!





Nattsudd osv

Har mojjsat med håret idag. Det blev helknasigt men resultat på det får ni se imorgon om jag har tid!

Jag älskar dig tokmycket Robin!!! Kom och håll om mig nurå! Eller vänta... Ska springa o borsta tänderna först! ♥

3130 kcal!!!

Fick denna supergulliga "sockerkicken" av Victoria idag :D Askalas säger jag bara för socker+jag=sant!
Däremot får jag nog fördela upp alltihop så att jag inte sväller upp på en gång haha ;)

Ska försöka hitta en gullig kaktus som jag kan plantera ner i krukan sen när allt gott är borta. Eller så får krukan helt enkelt bli min godisskål! :)





Katten!

Sedan senaste inlägget har jag hunnit på träning. Jag var ju på så himla bra humör så det blev en slapp träning med mycket bus. Däremot tyckte ju ungarna att jag var hemsk med dom, men huvudsaken är ju att jag har kul eller hur? :)

Efter träningen for jag och Robin och mötte upp pappa på Kina där jag avnjöt en fyrarätters och pressade i mig efterrätt. Var himla kul att umgås lite med pappa, för han är ju som väldigt speciell om man säger så.
Jag tror faktist att pappa saknar någon att prata med nu när han är alldeles ensam i huset, förutom Sigge då.

Nåja, sen jag o Robin kom hem så har vi suttit vid varsin dator men nu är Chrisse här och livar av sig. :)



17 år i staden där jag växte upp.

Tja allihopa!

Jag är så barnsligt glad över att det är min födelsedag idag så det är inte klokt!

Hade engprov imorse som jag inte pluggat till men antar att det blir ett fint litet MVG på det iaf ;) Hihi jag får faktist skryta idag!

Körde Zumba fitness på idrotten och ojojoj så jäkla kul det var! Det kändes dessutom väldigt sexigt och fritt på nått sätt. Definitivt något som jag kommer att börja med ;)

Zumban fick mig att må ännu mycket bättre och jag skuttade bokstavligt talat igenom skolan. Och samhällslektionen som alltid brukar vara en evighet kändes som att den var slut på en sekund! Snacka om att jag har en bra dag ;D

Måste inflika att jag hade en supermysig kväll med mannen i mina drömmar igårkväll. Prick 00:00 fick jag öppna ett supergulligt litet paket, men mer om det får ni veta senare ;)
Det känns oerhört bra i hela mig när jag tänker på att just jag av alla människor kan säga att just han är min pojkvän ♥ Hihi nu sitter jag och ler för mig själv också.

Bjuder på en "Dagens look"
Otuperat hår and so on, men kolla vad smal jag ser ut att vara ;o




Som avslutning tänkte jag bara visa upp min "bunny-mirror" hihi ♥

Beeeebiiis

Godmorgon tisdag. Jag och Robin somnade på soffan igår. Var inte så himla skönt att vakna upp här kan jag säga, men trött som få var jag igår!

Hade en bra dag igår iaf. Var nöjd med mitt klädval och kom i tid till skolan. Dessutom var det underbart väder ute så mina korta raster spenderades ute i solen med en rökande André. Usch för ciggaretter men det stör mig egentligen inte så mycket så länge jag slipper komma allt för nära någon rökare.

Tog mig hem till lille Sigvard efter skolan och gick ut på en långprommis med den lilla sötnosen. Sen laga mat åt mig o pappa och plugga, plugga, plugga!

Försov mig imorse och Robin är hemma så vi har myspysit hela morgonen! Kan inte bli bättre än såhär ju ;)



Godmorgon söndag!

Fick sova 4 timmar inatt. Känns ju lite si och så men vad kan man göra åt saken liksom?

Nu har jag iallafall 1½ timme på mig tills jag ska vara på SportCity. Det är nämligen simtävling där idag för er som inte visste. Och lilla jag ska agera vändningskontrollant samt prisutdelare. Kommer ju dock inte få någon tid med mina simmare men jag får hoppas att dom klarar sig jättebra ändå.

Nu ska jag däremot hoppa i duschen och raka benen sen fixa mig frukost och dra. Bra att vara uppe i tid! :)


Back to what we call normal

Är cp-trött men vill inte sova så tänkte att jag lika gärna kan blogga, så here we go!

Var och boxades tidigare idag och det var ju himla länge sen sist jag var på box. Men det gick jättebra och jag hade hur kul som hellst. Har också hunnit med en 30minutare i källaren. Så sjukt härligt det var att få lägga sig ner och slappna av efter boxen.

Väl hemma sen hann jag i stort sett bara lämna väskan för att sedan dra ut på en långpromenad med Vicki. Var väl lika bra det för Robin hade ju sällskap och jag hade förmodligen suttit tyst eftersom att jag inte har något gemensamt med deras samtalsämnen.

Skönt var det iallafall att få gå och prata med Victoria. Vi gick ju hela vägen från näsbyn till backen där vi fick mumsigt fika. Inte dåligt va :)


Så jävla snyggt!!!!

Nu är Patriks halvsleeve färdig och jävlar va snyggt det blev!
Allvarligt alltså, jag tror jag döör! SHIT!

Artisten bakom tattueringen heter Horimatsu Matti Sedholm och är one of a kind!
Klicka på hans namn så kommer ni till hans facebookprofil och kan spana in alla hans verk ;)



Underbar & Älskad

Jag håller på att bli förkyld! Big nono!!

MEN visste ni att man blir friskare fortare av att ha sex, eftersom att det utsöndrar må-bra hormoner ;) De ni!

Wellwell allihopa, det är äntligen fredag och jag ser fram emot en lugn och avslappnande helg. Det kan inte bli bättre om jag får spendera den tätt intill Robin.

Hihi han har klagat lite grann över att jag inte har nämnt honom i de senaste blogginläggen. Robin älskar nämligen att läsa om sig själv i min blogg ;)

Kan ni fatta att nästa vecka så har vi varit tillsammans i ett halvår! Jag hoppas att jag får spendera ett halvår till och massa mer med den människan! Han får mig att må så oerhört bra bara genom att finnas till.
Jag förstår inte hur jag skulle klara mig om han skulle försvinna från mitt liv. Hela min värld skulle rasera och jag skulle sluta fungera!

Storstädat











PORR!

Vad är porr egentligen? Det mina damer och herrar kan jag svara på. Det är ALLT! Kanske inte en gammal tant på 80 år men vem vet. Det kanske finns några perversa äcklon därute som tänder på gamla tanter. Fast det kanske bara känns pirrigt för tanterna iof.

Hela tiden får unge tjejer höra att de ska se upp med vad de lägger upp för bilder och filmer på sig själva på internet. Men lyssnar det? Det kan jag också svara på. Det är klart att de inte gör!!
De älskar uppmärksamheten och uppskattningen de får när de lägger upp bilder som visar "lite för mycket".

Visst känner man sig snygg och uppskattad av kommentare som:
"Hej babe, din kropp är.. WOOW!" "Shit va snygg du e... Lust att cama? ;)" "Bli min inatt sexy?" "Daamn het! Wanna wrestle?"

Men det kallar inte jag uppskattning! Det betyder ju bara att folk ser dig som ett objekt. En leksak som man bara behöver slänga i soporna när man har lekt färdigt.

Dessutom finns det perversa äcklon som sitter där hemma och skapar mappar där de samlar bilder på dig, dina kompisar och många fler. Och det fula är att vem som hellst kan vara ett sånt pervo. Det kan vara killen från affären, din granne, din bästis pappa, din kompis eller till och med din pojkvän!
När dom är ensamma hemma kan du räkna med att dom sitter där o kladdar på sig samtidigt som blicken är fast på en bild av dig, någon av dina kompisar eller någon av deras kompisar som de smygtänder på.

Haha nu blir ni nojjiga va!? Men alla vet ju att det är det som porr är till för eller hur? För att tillfredställa kåta människor.

Nä nu ska jag gå och duscha för jag känner mig supersnuskig ;)
Avslutar inlägget med en liten bild ;*


Insomnia is the word

Kan inte sova! Vet inte varför men det går bara inte. Robin ligger då och sussar sött i sängen men jag kan verkligen inte somna!

Nåja lägger mig i soffan och ser klart Love and other drugs. Hoppas på att somna till den men som det är nu så tror jag att det krävs mycket mer än så för att jag ska somna.

Detta gillas starkt!

Haha trodde alltid att jag skulle hinna först! ;)

Den är ju dock inte färdig ännu, han har en sittning kvar att göra.


Inköp




Cliniderm dagkräm 220;-
Cliniderm rengöringsmjölk 99;-
Vitry pincett 120;-
Är helnöjd med cliniderm-produkterna och pincetten är underbart grym!



Söt kofta 160;- Chili
Fanns inte i XS men den var så söt så S fick duga ändå



Byxor 330;- Chili
Dessa köpte jag i strl XS-S men de är ändå lite lösa i midjan, fast skitsamma de är snygga! ;)

HÅRFÄRG???


Antingen färgar jag endast utväxten eller så byter jag totalt hårfärg..

VAD TYCKER NI??

Senaste dagarna

Ni kommer inte få veta ett piss om min helg. Men Bilder ska ni absolut få ;)


Tja tja

Ajsing bajsing, jag har inte slutat blogga trots allt! :o

MEN!! Detta förväntas bli en liten smygblogg så håll inne fisarna era svin! ;)

Det har varit lite fram o tillbaks, hit o dit idag men det blev som det blev och det är jag otroligt glad för trots allt.
Det är bara morgondagens prioriteringar som inte riktigt vill släppa mina tankar.
Lite väl sent dock kom jag på detta "Morgondagen är för långt bort så jag skrattar idag!"

Men jag är 100 på att morgondagen löser sig på C.L vis vare sig jag blir själv eller inte..
SÅ DET SÅ! ;)

Välkommen till min nya blogg!