Will you catch me ore break my fall

Ojskipojski nu har jag glömt att blogga igen!

Jag kan ju plocka upp tråden där jag slutade sist och meddela er att jag fick bada och ligga på stranden ;D
Dock inga bilder då jag hade lämnat mobilen i bilen. Kändes skönt att vara utan den faktist.
Åkte sen hem till mamma o pappa och fick veta att min svenska morfar låg och väntade på att få komma upp till pärleporten. Det var ju som en ganska tragisk nyhet. Sist jag träffade honom hade han fått en stroke och låg på sjukhuset men var trots det pigg och glad när jag kom dit..

Jaja, dagen gick en liten stund osv. Blev som ganska rastlös oså så jag o Sanna bestämde oss för att dra ut på en prommenad genom kalix. Blabla.

Igår var jag uppe tidigt igen. For in till stan och köpte nytt smink. Bara de allra nödvändigaste basgrejjerna, för att hålla sig på den ekonomiska sidan. Och sedan hem till mamma o pappa för lunch och svammel.
Drog mig mot lägenheten sen för att hinna duscha oså innan vi drog iväg mot Kallax skärgård för en liten härlig släkträff.
Har inte tagit några bilder från Kallax. Var väl lite för lat för det, vad vet jag. Men jag hade i alla fall himla trevligt. Tror att Robin som träffade alla för första gången också hade kul. Det går ju inte att vara i närheten av de människorna utan att skratta.

Robin fick stiga upp tidigt idag för att barnvakta sin brorson. Jag däremot är så egoistisk att jag tydligt hade bestämt mig för att jag ska sova tills jag själv känner för att vakna. Det är ju trots allt inte min brorson och det är inte jag som har gått med på att sitta barnvakt. Visst är jag elak!? Nä men jag fick iaf sova tills jag vaknade och mojjsade lite med Rasmus (ungen) såg Thundercats med Robin (andra ungen), diskade, fixade, sa hejdå, lunchade på stan och nu sitter jag hemma hos mamma o pappa (igen) och lyssnar på när Thomas har högläsning ur nåtgot historie magasin.


Sol, vind och vatten!

Åh jag måste bara få skryta om hur länge och skönt jag har sovit denna morgon!
Vaknade för bara en timme sen. Och nu är det dags att dra på sig bikinin och vänta på att bli bortrövad mot oanade höjder. Fast jag nöjjer mig med ett stopp på Snurran och sen vidare mot någon strand av något slag!

Jag ska banne mig bada idag! ;D

Daquiri och Diesel kom just och ockuperade min dator! Jävla egotrippade små djur som ska allt för sig själva. Men jag kan ju inte förneka att dom är grymt sockersöta =)


Ligga på dataskärmen känns som en underbart bra idé..


..Nähe inte det.. Då biter vi på den istället..


..Nä förresten.. Vi sätter oss på tangentbordet och spanar in mattes fina halsband..
Sen hoppar vi på henne och tuggar lite på halsbandet för att se om det är något att ha!


Egoboost!!

Vet att jag skulle häva upp blöt-katt-bilderna. Men orkar inte leta fram sladden till mobilen just nu osv.
Iaf så tänkte jag ge mig själv en egoboost och slänga upp några utvalda cambilder-genom-tiderna (Alltså från det att jag fick denna dator, februari, till nu)

Puss på mig själv! ♥



Fixat färdigt håret!!

Haha det tog lite längre tid än väntat att fixa håret. Hade planerat att lyckas ta mig ut för åtminstone en timme sen men nähe inte det!

Iaf så störde jag mig på att håret har blekts så mycket under sommaren och sedan jag sist färgade det mörkt, så jag har haft världens fulaste utväxt.. INTE OKEJ!!
Så jag tog på mig projektet att färga om det själv innan jag dra ut. Blev skitbra!! Nu ser det ut som innan igen. Pffjooh härligt! ;D


Man ser inte så himla mycket utväxt på denna bilden
men ni har väl iaf lagt märke till att det har blekts en hel del?




Nu känner jag mig fräsch och redo för världen!


Life in different levels

Usch, vaknade superdupertidigt idag. Klockan var väl kanske just innan sju då jag hopplöst försökte somna om. Förflyttade mig då till vardagsrummet och lade mig i soffan, då tv alltid lyckas få mig att somna. Däremot funkade det inte riktigt att ligga där så jag flyttade tillbaks till sängen igen.

Kom på att jag faktist håller på att läsa en bok, så tog upp den för att klura ut mysteriet kring den biträdande juristen Victorias privatliv och hur/varför hon hade avlidit i köket på advokatbyrån Adelsohn & Strand där hon jobbade.

Dock han jag inte läsa länge innan jag hör en krasch i köket. Daquiri hade vält en kastrull som jag o Robin hade kokat Bullens i igårkväll. Så det låg korvvatten eller vad man nu ska kalla det på golvet där Diesel satt och slickade i sig. Även Daquiri var täckt med korvvatten så hon fick sig en härlig dusch.

För er som aldrig sett en blöt kattunge så kan jag säga att dom ser lite ut som Smeagol! Inte alls lika söta längre!

Kan slänga in nån bild på dom lite senare. Men nu ska här fixas med håret! Har ju inget smink (har ingen aning om var det har tagit vägen) så får se till så att blickarna dras bort från ansiktet och mot något annat istället.

A regular day in a regular life

Har gosat med kissekatterna hela morgonen. Juste! Har ju glömt att berätta för er vad dom små liven heter. Aja, Daquiri heter bruden och killen fick heta Diesel.

Vaknade iaf supertidigt idag, typ efter 8 nån gång. Så jag förflyttade mig till soffan där jag somnade om med Daquiri spinnandes typ i halsgropen och Diesel hade hittat sin plats på mina ben.

Vaknade till liv till slut, duschade och drog i mig lite nudlar oså tills pappa kom och hämtade upp mig.
Trots att det är sent påbörjat så har jag ju äntligen börjat övningsköra!

På tal om det så drömde jag att körde bil inatt. Det var typ så att vi (vet inte vilka vi är men jag körde!) blev jagade och stundoms jagade någon :O Iaf så vad jag vill komma fram till är att jag växlade och körde som en gud.

Tror att det hjälpte mig idag, för jag körde då himla problemfritt om jag får påstå det själv! ;D
Pappa däremot pratade hela tiden på om att han inte har nerver för "sånt här" osv... Men han driver ju bara för jag tycker att jag är en naturbegåvning ;D

Skaffade katter

Jag och Robin var och hämtade två nya familjemedlemmar dagen efter att vi kommit hem.
Fint. Då har vi två små hårbollar som springer runt under Robins beskyddande vingar.

Jag är ju av den hårdare naturen och anser att agning är det enda rätta för att få ett barn/djur att anpassa sig till det nya...

NÄ! Jag skämtar ju!! Men däremot tycker jag inte att jag ska anpassa mig efter djuret. Djuret ska anpassa sig efter mig.
Ni har väl sett Ceasar Millan? Juste! Ibland måste man vara hård för att djuret ska må bra ;)


Coming home

Dagen efter Liseberg packade vi ihop och drog hem.
Kändes så himla skönt att få komma upp till värmen i Norrland igen igen!

Det första jag gjorde när vi kom hem var att springa ut på jordgubbslandet och vräka i mig massa goa gubbar.
Efter att Robin hämtat sin bil osv slog han sig ned i köket med pappa och löste korsord..



I'm on it!

Skippade händelselösa Borås en dag för Göteborg och Liseberg.
Hade kul, förlorade pengar, hade kul!


....,

Jaha här var vi framme i Borås. Det spöregnade när vi kom fram med tåget runt 21:30.. härligt..
Jag o Robin fick dela på en 90s-säng.. Varmt och äckligt var det kan jag säga!

Fanns ytterst lite att upptäcka i Borås. Kändes som en lite småtråkig stad. Fast å andra sidan var vi ju inte dä så länge men det var den uppfattningen jag hann få.

Aja, vi åt, bowlade och balkongmös iaf.


....

Efter våran mysiga sista natt i linköping hade vi fortfarande en dag kvar innan tåget som skulle föra oss vidare mot Borås avgick.
Vi köpte med oss lite färdkost från thaiaffären på stan. Jag fick med mig räkchips och självklart Pockys! Var dessutom tvungen att testa "hot chili squid crisps". De var dock ruskigt äckliga haha x)

Vi hade dessutom fått höra att man inte kan lämna linköping utan att ha ätit glass från Bosses glassbar så det var liksom ett måste.
Och oj vad jag hade ångrat mig om jag inte hade smakat deras glass. Glassen är liksom hemmagjord för dom gör den efter egna recept på plats. Såå himla mumsigt! :D


Still...

Jag har totalt blandat ihop vilka dagar vi gjorde vad, men denna dagen hade iaf jag o Robin varit ute på Tornby och kollat igenom Ikano-huset.
Sen drog vi till ShinNori (Rekommenderas starkt!) på ågatan och beställde hem en 13-bitars sushi. Mmm, älskar sushi!!
Iaf så såg vi film och myste resten av den kvällen (det var ju våran sista natt i linköping)


Still catching up...

Som ni såg i förra inlägget var vi på flygvapenmuseumet i linköping. Frammåt kvällen firade vi att det var fredag och att Sannas och Patriks semester hade börjat genom att dra ut på Sangria och mysa.


Catching up..

Jaha känns som att det börjar bli dags att uppta bloggandet igen.
Så från och med nu kommer det dyka upp några inlägg för att snabbt och enkelt visa er de senaste två veckorna som jag har låtit bli att blogga om. =)



I torsdags..

Torsdag var en lugn o härlig dag. Jag o Robin gick ner på stan o kollade om vi hade missat något sedan i onsdags.
Käkade lunch osv. Frammåt kvällen blev det en brakmiddag med gogrillat ute på Berg. Himla härligt var det!
Sedan avslutade vi dagen på SF o såg sista Harry Potter filmen i 3D. Den var väl helt okej kan jag väl medge.

Jag är ju världens minsta Harry Potter fan (altså inget fan över huvud taget) så det kändes ju otroligt överdrivet att klappa händer med alla andra mongon när filmen var slut. Varpå jag lät bli att göra det.



I onsdags..

Jag och Robin började dagen på stan. Handlade lite smått och försökte lära känna alla gator och torg.

Vi spenderade drygt 6-7 timmar på stan och var färdiga i lagom tid tills affärerna stängde. Sedan avslutade vi kvällen med en promenad runt ån som även Sanna o Patrik följde med en bit på.
Måste ju säga att det är supermysigt att promenera där längs ån! =)




I tisdags..

Kan ni gissa var vi befinner oss?


I've got a ticket to get us out of here

I tisdags denna vecka drog jag o Robin iväg på en liten tripp =)


Kort sammanfattning av den första lediga veckan..

Hela min första lediga vecka gick ut på att jämna ut den fula bondbrännan som jag så länga klagat över!

Låg hemma o lapade sol med Sigvard..


Grillade..


Besökte Frevis för mer sol..


Hjälpte Robin fixa på bilen..


Kollade Dragway i Piteå..


Blivit riktigt jävla brun och fixat mig en finfin solglasögon-bränna..
Ännu en bränna som måste utjämnas..


It's an addiction.

Okej jag erkänner.. Jag har ett beroende..

Jag är helt och hållet beroende av en enda människa. Jag klarar mig inte utan honom.. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Allt gör bara så ont.

Men nu är det verkligen dags för mig att släppa taget, bara lite grand. Jag måste kunna klara mig själv, ensam.
Nu är det dags för mig att kunna klara av dom minsta mest obetydande stunderna helt själv. Jag är väl inget litet barn heller!


Säger jag ingenting så har jag ingenting sagt.



I need to let you go.

Hade min sista arbetsdag idag wihoo. Fick dessutom sluta redan 11.30. For då ner på stan o käkade med Robin och pappa.

Sen drog jag o Robin o hämtade grejjer och sen iväg till Frevis. Det var inte alls kul på Frevis kan jag medge, men jag fick iaf äntligen ligga på en strand och lapa sol! :D

Dock har jag varit knäpptyst typ hela tiden. Men säg åt mig att vara tyst så är jag tamejfan tyst!

Nä nu ska jag ta mig en supersnabb dusch och dra på mig något i klädväg.

Har lite bilder från igår som jag inte har lagt upp, men det kommer i senare inlägg! =)

Igår!

!