Lord if you see me please come my way

Hejsan allihopa, gissa vem som ligger hemma och mår skitjävladåligt? Jo JAG!

Bestämde mig redan igårkväll för att stanna hemma från skolan idag. Good call! Steg ändå upp just innan 8 för att springa ner med tvätt i tvättstugan. Hade inte bokat någon tid men visste att det skulle finnas en på morgonen och thank god it did. Annars hade vi ingen tid förrän på lördagkväll och alla rena kläder började liksom ta slut.

Medans jag var nere i tvättstugan så var dom och bytte ut fläkten oså här i lägenheten. Så nu har vi en ny och fräsch fläkt. Skönt!

Sen när de sista två tvättmaskinerna var klara kom jag inte ens in i tvättstugan. Det gick liksom inte att få upp dörren. Kan min dag bli värre än såhär? Fick ringa Kalixbo och be dom lösa problemet, och efter drygt 30 min av tjorv skickade dom äntligen hit vaktmästaren. Då hade jag bara minutrar kvar av tvättiden så har fått hänga upp det mesta lite överallt här i lägenheten.

Så efter det sitter jag nu i soffan och glor på Gordon Ramsay's the F-word och mumsar yoghurt.

Slänger in lite fula bilder från veckan bara för att.



P.S. Älskling vet du vad som skulle göra mig till världens lyckligaste?
Det skulle vara om du kom hem med hallonsorbet till mig ikväll ♥
Jag är ju trots allt sjuk och min hals skulle kunna döda för just precis hallonsorbet..?


Makin the best of the time I've got

Long time no see! Har ändå inte hänt mycket under denna vecka. Torsdag efter skolan drog jag o Valle till Barskens studio o spanade lite när Johnny fyllde i sin tattuering. Ojskipojski vad det min hud började skrika efter lite bläck! Men vänta ni bara ;)

Eftersom att Robin var i sthlm på affärsresa så stannade Valeria med mig resten av dagen/kvällen/natten/morgonen. Haha jag behöver aldrig nånsin sova själv ;)
Nä men vi hade supermysigt och pratade på om precis allt och försökte lösa varandra världsproblem.

Under fredagen var det begravning som gällde. Usch jag tål verkligen inte sånt. Kan liksom inte hålla alla tankar om liv o död tillbaka. Alltså jag tänker hur sjuka saker som hellst och sen sitter jag där och lipar som aldrig förr. Borde verkligen skaffa mig en vattenfast mascara. Tycker mest egentligen att de är jobbiga men tydligen behövs det.

Robin kom hem under kvällen och vi redde ut lite världsproblem och sen har hela helgen bara bestått av mys och spirande kärlek haha. Jag önskar verkligen att det var helg på vardagarna också!!

Opsi nu blev det endel text men nu har vi iallfall catchat upp. Ska leta fram ett par shorts och nån schysst tröjja och dra iväg och köra igång träningen med simmarna. Ser faktist fram emot att träffa dom igen. Brukar ha så kul på träningarna ju!

Snork

Är förkyld så det nästan bara skriker om det!!

Hade inte suttit fel med snacksen på bilden nedan hemma i soffan, under täcket, framför en riktigt bra film.



Gaaaahh

Hejsan allihopa! Ville bara titta in och berätta för er hur satans kallt det är på denna äckliga lilla skola! Håller på att frysa ihjäl. Valle står och berättar om sitt kändisragg som hon nobbade. Jävla idiot!!

Står även och stirrar på en människa som jag måste påpeka är otroligt äckligt ful!! Inga namn nämns dock ;)

Nä men gud, kylan gör mig verkligen deppig så jag måste ju få klaga!

Däremot ringde Robin nyss bara för att säga att han älskar mig ♥ Åh herre jesus vad tokigt kär jag är i den människan. Helt jättetokigt ju!!


Lille puttinuttan!


Har vi någon anledning att tro att någon spegel ger en korrekt bild?


Hjärtat i en hjärtlös värld, själen i själlösa tillstånd.

Okejrå kort resumé: Fredag hade jag, Robin, Matilda och Anna filmkväll. Vi körde på supernyttigt snacks, gurka, dipp, vindruvor, tomater och passionsfrukt. Filmen vi såg var Fast & Furious 5! Älskar hela filmserien!!

Lördag åkte jag, Matilda och Vicki en sväng till happis. Då jag har pengabrist fick jag bara med mig två par skor.. Från skopunkten såklart. Länge leve budgetaffärer!! Älskar ändå skorna jag fick med mig. Är rätt nöjd alltså.
Kvällen spenderade jag och Robin så mycket tillsammans som det bara gick.

Idag har jag och Robin bara myst på, handlat lite smått och myst ännu mer. Skolan börjar ju imorgon och jag försöker slappa och ta det så lugnt som möjligt innan det är försent. Nu har jag inga fler slappa sköna mornar längre. Känns hemskt! Men har bytt lärare i samhälls och äntligen kör filosofi-kursen igång. Med det i vetskap så tror jag att det här året ändå kan bli något helt okej.

Creating my own history.

Varför försvann mitt förra inlägg??
Aja, orkar inte skriva om det, men hoppas att någon hann läsa det iallafall.

Detta är förresten nog första dagen denna vecka som jag spenderar morgonen hemma i lägenheten. Har annars stigit upp runt 8 varje dag för att dra ut och övningsköra med pappa och sen har jag spenderat hela resten av dagarna hemma hos mamma o pappa. Mest för att dom alltid har mat hemma. Jag är en riktig tjockis!

Haha dom visar comhems nya reklam just nu. Har ni sett den? Tror jag dör haha!!

Okej men skitsamma back to buisness! I'm boored!!

Käkade Pockys till frukost. Tyckte det passade fint för mig idag.

Nä usch nu är jag hungrig på riktig mat! Ska nog pallra mig hem till mor o far eller till snurran.
Får se vad som händer. Vill helst bara ligga i soffan resten av dagen och sondmatas för att slippa fixa något.

Saknar Robin! Allt är ju så mycket enklare när man är två..♥




They say we belong!

Usch, vet att jag inte har bloggat på länge nu men trots ledigheten har allt känts så stressigt och småt kaos.
Jag, Victoria och Matilda drog ju ut till min stuga måndag-tisdag. Även Anna var med en bit in på kvällen. Jag blev getingstucken för första gången någonsin, vi käkade och hade picnick ute på havet.
Alla bilder från det kommer dock att komma upp med dröjesmål då Thomas har kameran nu. Väntar på att han ska skicka bilderna till mig.

Här kommer iallfall bilder från i söndags.


Lördagen.

Vet att jag skulle lägga upp dessa bilder redan igår, men igår spenderade jag hela dagen med Robin.

Hur som hellst, så var jag med Vicki och hennes fina familj efter min lilla springrunda =)



You leave me just out of reach.

Hejsan allihopa! Skrev ett inlägg tidigare idag som jag inte postade och orkar inte posta det nu heller. Det handlade dock bara om att jag var uttråkad och borde skaffa mig en hobby så att jag har något att göra när jag inte har något att göra. :)

Förut så simmade jag ju, och då var allt prima! Förutom att jag tränade så pass intensivt att jag inte hade tid med annat än skolan. Fast då slapp jag ju iof alla dessa tråkiga stunder då man inte gör annat än att vänta på att något ska hända.

Idag när jag satt och gjorde ingenting så fick jag för mig att testa mina gränser. Så drog på mig springskorna och tog en runda längs strandpromenaden. Det gick faktist bättre än vad jag hade förväntat mig! Hade det inte varit för att Sigge är så himla tjock så hade det nog gått ännu bättre. Fick sackta ner ibland för att han skulle orka med. Slängde i honom i älven några gånger också för att friska upp honom.
Men han behöver ju också komma igång med lite träning. Det gör honom bara gott efter all ost som pappa har prackat på honom.

Vågade egentligen inte dra ut och springa då jag får så otroligt ont i höften sen. Och jag kan ju medge att det kommer kännas jobbigt att försöka somna senare ikväll. Men jag vill verkligen kunna dra ut och springa. Det känns så fritt. Alltså vad jag menar är att man kan springa var som hellst. På asfalt, i skogen, ja var jag vill! När jag simmar så kan jag ju inte ändra miljö. Men de gånger som man har riktigt flyt (haha) i vattnet kan man ligga njuta av varje längd och tiden går superfort!

Aja, skitsamma! Bilder på vad jag hade för mig efter springrundan kommer väl upp ikväll eller imorgon. Det beror på vad jag har för mig =)


Är det såhär det känns att vara lycklig.

Glömde blogga igår också. Hann inte blogga. Orkade inte blogga. Hade bättre saker för mig.
Var hem till mamma o pappa en sväng, sen tillbaks till lägenheten, duschade och tog det lugnt innan jag gick iväg till Vicki för en promenad. Först o främst gick vi till Coop där jag fixade mig en frukt smoothie, isglass och 70% mint Lindt. Sen vidare mot furuvallen för att spana lite fotboll. Oj så sjukt kul det var. Den där människan Victoria är ju lite efter gentemot andra människor, men det är ju det som gör det så kul att umgås med henne ;D

Drog sen iväg och handlade lite mat med Robin, sen hade vi en superhärlig men oumbärlig kväll tillsammans.
Jag har ju varit så himla dum o elak senaste veckan och startat bråk om typ minsta lilla skitsak. Tycker så synd om Robin som varit tvungen att stå ut med mig. Sambolivet är tydligen inte alltid mysigt o härligt. Inte om man lever med mig iallfall.

Men igår bestämde jag mig för att inte tänka på något annat än hur bra, härligt, mysigt och underbart vi faktist har det. Och det funkade prima!
Hur kan jag få för mig att börja bråka istället för att kramas och bara ha det mysigt? Gud vad korkat!

Aja idag har jag hur som hellst tagit min sista Gardasilspruta. Satan vad ont det gjorde!! Det gör fortfarande ont!!
Jag HATAR verkligen sprutor!


Thomas bilder från klåddbaket.


Jadu Millie, du är lycklig du som inte är så klok.

Gissa vad jag har ägnat denna härliga regniga dag åt? Vavavava!?!?!

Okej jag berättar väl då eftersom att ni ju ber så snällt.

Jag steg upp klockan 8, plockade ihop tvättpåsarna, drog på mig mina nya härliga stövlar och gick ut till tvättstugan. Laddade maskinerna och räknade ut hur många maskiner jag skulle behöva tvätta och insåg att mina nu 3½timmar i tvättstugan skulle räcka gott och väl.
Så gick jag upp och hittade ännu en påse med tvätt (påse=IKEAkasse) plus kläder som legat utspritt lite här o var. Så gick ner med det och dubbelbokade tvättrummet som jag hade.

Fick till och med boka tvättrummet bredvid där mot slutet för att hinna torktumla allting. Så jag har alltså hållit på med tvätten från 8 till 16!
Och när jag var klar med det och hade burit upp allt så visste jag inte vad jag skulle hitta på, så jag började automatiskt städa hela jävla lägenheten.

Så nu är alla kläder rena och lägenheten är ren, om inte katterna har burit ut all sand ur kattlådan och spridit ut det över golvena. Började till och med inventera min garderob. Drog ut allting och torkade rent hela garderoben. Sen var min plan att vika in alla nytvättade kläder och, ja allt! Men det hanns inte med för då kom Robin hem och skulle iväg till sin farsa.
Och eftersom att det är matbrist hemma i lägenheten då mina morötter har ruttnat bort bestämde jag mig för att åka med och hoppa av hos mamma o pappa. Fanns ingen färdig mat här så jag tog det jag kunde hitta. Blev rätt nöjd. Bild på det får ni sen. Glömde ta med usb-sladden igen, trots att jag tänkte på den hela tiden.



Slänger in en bild som inte har med nånting att göra. Förutom min övningskörning såklart. Kolla så små mina ben ser ut att vara.
Jag måste ju ha stolen jättenära ratten för att allting ska funka, och jag tycker inte att jag är så himla kort!
Menar det finns ju kotare mäniskor hahaha ;D


I mellanmjölkens land.


Glömde posta detta igårkväll!! Ber om ursäkt för det!



Hann inte blogga ordentligt imorse. Vad jag inte hunnit berätta för er var att Thomas ringde o väckte mig imorse runt halv nio. Bara minutrar efter det stod han utanför lägenheten med bilen, så jag plockade ihop kattkräken som Robin klistrat fast sig vid (Jag är utbytt!) och sprang ut.

Åkte då hem med Thomas. Hugge fick leka med kattorna och jag fick underbart smarriga blueberrypancakes till frukost. Fin deal om man säger så!

Sen drog vi iväg till bagarstugan i ryssbält och där har vi allihopa varit och bakat klådda i 8 timmar varav en timme gick till städning. Ah då vet ni vad jag har hittat på idag.

Nä men det var ju inte tråkigt. Jag hade jättetrevligt, men som ni läste i mitt förra inlägg så fanns det faktorer som dämpade mitt humör. Och tro mig, det är inte bättre nu heller. Så minsta lilla shit kommer få mig att rasa mot den bottenlösa bottnen.

Åkte hur som haver hem med Lars. Tack gud för att du sände honom som en räddande ängel till bagarstugan. Annars hade jag varit tvungen att åka med mamma, pappa o Hugge till stugan och det vill jag då inte!

Aja, fick komma hem o duscha. Fyfaaan va härligt! Nu sitter jag instängd i sovrummet och underhåller mig själv på bästa sätt under täcket. Tolkat hur ni vill ;)

What we have to endure

Ursäkta  mig  men  låt  mig  beklaga  mig  själv.  Jag  har  världens  jävligaste  mensvärk,  och  inte  nog  med  det  så  har  jag  även  ont  i  höften.  Det  är  i  stunder  som  dessa  som  allt  hade  käntas  lite  bättre  om  vi  tjejer/kvinnor  hade  fått  något  slags  mensbidrag.  Då  hade  det  iaf  varit  värt  all  skit  som  min  kropp  måste  utstå! Nu  vill  jag  bara  gå  under  jorden  och  dö  jävligt  hårt!

The love of my life


The weight of my life

Man ska nog egentligen inte skriva sånahär inlägg om vikt oså, men nu gör jag väl det ändå!

Eller jag skiter i att skriva något och låter bilden längst ner få visa var jag står.


Visa mig den spegelbild som kan vara jag

Missade att blogga igår. BIG misstake. Nä men hujja, jag orkade helt enkelt inte ta fram datorn igår.

Drog iväg med mamma o pappa och hälsade på farmor i Nyborg. Självfallet så körde ju jag och ooh herre vad förvirrande det var att ha både mamma o pappa i bilen. Men jag klarade mig och lyckades till och med parkera mellan två bilar för första gången. Superenkelt osv jag vet, men det var ju första gången så lyckan var enorm. Och nog var jag ännu lyckligare när jag backade ur planteringen helt själv också! :D

Iaf så tog jag lite coola bilder på farmor som jag tänkte lägga upp senare för just nu sitter jag hos mamma o pappa och har inte med mig mobilsladden.

Sen drog vi vidare till stugan. Där gick jag ut och satte mig på stenarna bland åkerbärsbuskarna. Om ni bara anade hur mysigt det är att sitta där ute, lyssna på havet och gotta i sig åkerbär.

Tror det var igår eller så var det i förrgår som jag fick äran att köra en såndär stor jäkla hantverkarbil. Eller hantverkarbil kanske det inte heter. Men ni vet en sån där som är full med kablar och verktyg. Aja skitsamma.

Charlie la märke till övningskörningsskylten och tyckte att jag skulle prova köra hans arbetsbil. Det var ju helt klart samma koncept att köra fast helt annorlunda ändå. Skitkul var det hur som hellst!

Idag har jag och Robin haft hemmadag. Bara legat hemma, glott film och myst. Det behövdes verkligen kan jag säga. Känns som att vi inte har fått en såndär lång mysdag/kväll på länge.

You hold me in your arms, you wont let me fall

Howdi allihopa! Denna morgon har jag varit helt teknikfri. Inte ens tvn har varit igång.
Okejrå, jag pillade lite på mobilen när jag fotade och filmade katterna som gjorde knasiga saker. Men utom det har jag bara känt lugnet!

Har suttit större delen av morgonen i gräset vid grillkåtan på strangpromenaden här i näsbyn och läst min bok. Det märks verkligen att et inte är sommar längre!

Jag hade som tur var med mig en mysig Abercrombie & Fitch kofta som jag fått låna av Thomas. Eller han ville inte ha den längre så jag har väl tagit över den helt enkelt. Tycker det är supermysigt att krypa in i jättestora varma tröjjor.



I'm hanging on another day

Hemma i lägenheten nu!
Sitter i sovrummet och spelar Lifehouse. Typ sådär lagom deppig musik haha!

Hade Daquiri här nyss, men hon försvann. Ingen som vill ha mig?

Då gör jag väl en annons här och nu!

"Tja! Jag är en grymt härlig, smått deppig tjej på 17 o ett halvt (halvan är jävligt viktig att nämna!) år.
Söker dig som har fyra ben, en viftande svans och uppiggande personlighet.
Juste viktigt är att du är av rasen hund!

Du ska följa, älska och skydda mig.
I utbyte ger jag dig mat, husrum och härliga promenader samt en väldans massa kärlek!"


Hanging by a moment here with you

Förflyttade mig hemmåt efter min delikata middag. Det där med mättnadskänsla sket sig dock. Tro mig, man blir INTE mätt på morötter!

Hur som haver så gick jag och pappa ut på en promenad med Sigge längs strandpromenaden. Tycker att det är så himla härligt att jag alltid kan falla tillbaks på familjen när annat skiter sig. Nog för att jag har varit lite less på att vara här senaste tiden, men ibland är det faktist riktigt givande.

Pappa tyckte att jag var fin i håret idag. Det är inte ofta man får höra det av honom haha :D
Dock tvingar Thomas mig att lyssna på Motörhead eller ingenting alls eftersom att jag har en Motörhead-tröja på mig. Det gör inte mig nånting. Jag kommer ändå att sakna honom när han åker tillbaks till Umeå.

Nu har jag skrivit på detta inlägget i över en timme.. Har gjort lite annat samtidigt. Kollat gamla foton och gamla minnen. Hittat ny gammal musik som passar perfekt in på hur jag känner just nu.
Tror förresten att jag ska ta och beställa hem lite blåa linser. Jag passade ju så bra i det! ;)

Ahapp såhär ser jag ut ikväll!

 


Vem är du och vad gör du i min båt?

Ahapp. Körde ju med en babyportion oxpytt som aptitretare tidigare. Nu blir det 5 små morötter till middag. Jag klarar mig prima! Det är väl detta liv man får leva när fattigdomen knackar på dörren.

Läste förresten att morötter och andra rotfrukter är mycket fiberrika. Och fibrer ger ju mättnadskänsla så detta ska nog definitivt gå vägen! ;)
 

Hunger is an enemy of mine!

Åh gud jag är så hungrig så jag håller på att avlida just nu!! Har bara käkat frukost och ingenting annat idag.

Brukar vanligtvis vänta med maten tills Robin kommer hem, men jag är så jävla utsvulten så det går bara inte!!
Hittade lite oxpytt som kan få stilla min hunger lite grann. Åtminstone tills gubbelubben kommer :D

(bild från linköping)


Björns bilder från släktträffen.


I will never walk alone

Godkväll kära vänner! Jag sitter just nu och avnjuter några söta små granatäppelkärnor medans Rostropovich spelar olika symfonier från Bach för mig. Min musiksmak är ju underbar. Detta är ju ett av världens underverk!

Aja, skitsamma! Jag ska väl berätta om min dag eller nått. Drog ju ut rätt tidigt imorse som läste i förra inlägget.
Pappa har ju börjat ta initiativ till det här med att övningsköra så nu är det han som ringer mig och frågar om vi ska dra ut en sväng :D

Visst var det ju lite väl tidigt men jag tänker då inte säga nej för det! Jag vill ha körkortet såfort jag fyller år. Så det så!

Vi körde en himla lång sväng, och jag prövade på ganska höga hastigheter. Kändes ljuvligt att ha kontrollen att kunna ta sig fram helt själv, och köra i stort sett var jag vill! Medger att jag längtar tills jag får kortet i handen och kan ta mig var än jag känner för att ta mig!

Aja, pappa bjöd på kinamat till lunch då han själv var sugen på pizza. Åh vad jag älskar min pappa!!
Min kära badhusstalker var också på Kina. Härligt.. Nä men det är en kille som brukar dyka upp på onsdagsträningarna och vill att jag ska lära honom rätt teknik för att han ska vinna över sina kompisar. Eller så sätter han sig bara och är allmänt trevlig.
Det läskiga är dock att han vet var jag bor (har tydligen sett mig flera gånger) och han bor tydligen "nästan granne" med mig. Jag har dock aldrig sett honom utanför badhuset förutom idag liksom :O

Aja, nu skippar vi resten av dagen tycker jag och går vidare mot kvällen som jag spenderade med fina Victoria.
Snackade bl,a invandrarpolitik och massa andra smartheter.
"Jag har ingenting emot invandrare, jag tycker bara inte att dom ska få vara här!" Haha så skön ;)


Jag är apan som liknar dig

Urk vad varmt det är idag! Steg upp 8 idag, drog på mig lite slappa kläder och drog ut. Jag har varit i full gång fram tills nu så är helt slut! Det känns som att klockan borde vara kväll nu så att jag får gå och lägga mig med gott samvete.

Nä, jag ska nog ställa mig i duschen ett tag så att jag piggnar till. Det känns också behövligt!

Kan bjuda er på ett litet klipp jag spelade in tidigare idag då jag o Sigge var hemma i lägenheten på en snabbvisit.
Ursäkta röran. damsög igår men har inte hunnit ta itu med kläderna i sovrummet och här o där..



Kusinerna Nyberg



Lugnt och stilla som en söndagsprommenad

Sådär nu har jag förflyttat mig från lägenheten hem till mamma o pappa. Jag och Thomas sitter just nu med varsin laptop vid köksbordet, lyssnar på Bach och äter skaldjurspasta. Oh så gott! ;D

Pappa har kopierat fram en fin bild på oss kusiner från släktträffen i fredags, så jag slänger upp den såfort jag har den på datorn ;)

2 par Cheap Monday jeans a lá 120:-/st. Grymt härligt pris! :D
Hade dock velat ha ett par mörkare också men det här var dom enda två som fanns tillgängliga i min storlek :/



Hugs and kisses

Haha vilken rolig särskrivning det blev i förra inlägget. Man kan ju tro att jag är en liten säris x)

Tänkte ju skriva ett inlägg innan jag drog ut men hann inte om jag skulle hinna med bussen. Bilden nedan skulle iaf till det inlägget :)



Oh vad skönt det var att umgås med en ganska så smått, kanske inte men ändå normal människa idag!
Det har ju som varit en hel del brist på det.

Nåja, nu sitter jag här och filosoferar för mig själv. Köpte förresten nya ploppar till mina öron som jag fick kämpa lite för att sticka igenom då i stort sett alla plopp-hål hade växt igen. Men det funkade ju!
Fick också med mig två par Cheap Monday jeans på 70%, men dom får ni se i nästa inlägg :)