Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Värdelösa fredag! Här får ni iaf ett litet videoinlägg från alldeles precis nyss som beskriver min shitty friday!

Save the last dance for me

Dagens dresscode is up!
Kör på ballerinas till detta. Breaking all the rules and limits!

Be yourself! Wanna go out naked? Then do so!


Ser det ut som om jag sörjer

Sådär, nu kommer äntligen min lilla mini-shopping från förra veckan upp!

Lancôme Trésor Midnight Rose - Kicks


Blus/skjorta - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot


Byxor! - Gina Tricot
Bh - H&M
Body - Gammal från Bik Bok


Topp - H&M
Med samma tights som på bilden högst upp.

Yadayada

Slutade apatidigt idag, och sen jag slutade har jag hunnit med: Fika med mamma, prommis med Sigge o pappa, övningskörning, plugga, ragga Christer från Buketten och nu är jag hemma i lägenheten.
Är svinigt äckligt trött! Tror att jag ska lägga mig o sova tills Robin kommer hem.
Jag förtjänar verkligen lite sömn!

Här kommer iaf lite bilder från ett tag tillbaka till nu.


One day at a time

Nämen herre vilken kväll jag hade igår! Blev upphämtad av Valle, Johnny o Emil. Vi drog o hämtade upp dricka och sedan en familjepizza som vi käkade hemma hos Johnny. Gud vad gott det var med pizza alltså! Jag tror aldrig nånsin att pizza har smakat så gott i hela mitt liv. Kan ha varit för att jag var så hungrig men oj så gott!

Vi förkrökade iaf där ett tag innan vi drog vidare till Emil där killarna hade värmt upp badtunnan och bastun. De hade till och med tänt marshaller. Var iaf skitmysigt men det saknades ju dock någon att mysa med.
Aja, vi hoppar över badtunnedelen. Den sög lite smått. Kände liksom bara att jag ville mysa med Robin som sist så jag satt liksom där o deppdrack haha.

Vi åkte vidare till Johnny igen när vi kände oss färdiga och dit kom det lite folk. Då blev det ju ändå lite roligare. Sen smög jag o Valle vidare till nån jävla håla där det var ännu mera folk. Ojojoj vad det hela helt plötsligt blev så mycket roligare.
Fick åka motorcyckel för första gången i hela mitt liv. Fan vad sjukt det var! Vi kom upp i 200km/h på E4:an och stegrade i 180. Jag trodde jag skulle dö! Att jag aldrig skulle få se min familj, Robin och de satans irriterande katterna vi har! Jag såg hela mitt liv passera! Nä nu driver jag, men trodde allvarligt att jag skulle avlida.
Men oj vilken kick! Jag vet inte men skulle gissa att detta är bättre än knark!

När vi kom tillbaks igen fick jag skjuts in till kalix av nån brud o hennes kille. Dom hade jättebondig dialekt. Ganska bred norrlänska liksom. Usch!
Fick hursom äntligen träffa Robin! Nu ligger vi hemma i soffan och ska se Smurfarna! Glad tjej hära! ;)


Put your heart's in the air

Småkrökat med Robin här hemma i lägenheten. Har fixat mig och dragit på mig kläder, packat handväskan med allt som behövs osv. Har lite ont i huvudet då jag har sovit himla lite inatt och typ inte ätit alls idag. Ajaj inte bra att dricka på tom mage. Men det brukar ju alltid finnas mat överallt så det löser sig.

Nåja snart drar vi iväg åt varsitt håll. Robin ska på kick-off och jag ska supa i en badtunna långt åt "#¤%/&%!
Haha men jag är optimistisk anyway. Kvällen kommer att bli grym. Ska bara hålla mig från att bråka oså haha ;)

Här har ni iaf en facelook på mig. Har endast foundation för att vara på den säkra sidan. Vill ju inte ha massa rinnande smink och tro att jag är snygg sen.


Breaking a promise

Sry, jag höll visst inte vad jag lovade i förra inlägget. Grejjen är den att jag gjorde ett videoinlägg, sen dog min dator och då jag inte orkade hämta sladden och starta om den så somnade jag helt enkelt.

Sitter just nu och pillar på naglarna. Hann köpa bomull på apoteket efter skolan innan bussen gick så nu kan jag äntligen ta bort nagellacket! Pfjooh! Köpte också vad jag trodde var medecinska tuggummin men det var sugtabletter. Nu blir jag lite smått deprimerad för det var ju tuggisarna jag ville ha! Nåja jag är ju rätt bra på att suga va, så tabletter får väl funka. Haha :P

Nä nu ska jag fixa vidare med mina naglar. Det där med bilderna kommer då jag har hittat mobilen. Lyckades slarva bort den när jag kom in.

Making a promise

Jag lovar och svär att det kommer upp en statusuppdatering med bilder när jag kommer hem senare idag!


Jag tänker alltså finns jag!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har egentligen ingenting att skriva om utöver det vanliga. Och det vanliga är ni väl vana vid sedan länge. Det måste vara otroligt tråkigt att läsa min blogg när alla mina dagar ser i stort sett likadana ut! Jag hade då inte orkat läsa min blogg!

Haha vilken deppig attityd jag har. Nä men hade en bra dag idag iaf. Det smärtar mig att säga detta högt men jag har vräkt i mig socker hela dagen!!
Jag vill inte vara onyttig. Klarar inte av känslan efteråt. Men mitt mål är ju att gå upp i vikt. Fast grejjen är den att jag faktist egentligen inte vill. Nä nu ska vi tamejtusan INTE prata vikt! Det gör bara människor som jag deprimerade. Jag är nämligen en sådan som har lätt för att kunna kontrollera min vikt men jag vet inte riktigt vars jag vill ligga på vågen, så det blir lite av ett dilemma.

Här på köksgolvet satt jag nyss och pillade på min dator.
Har förflyttat mig till sängen nu, det började nämligen göra en aning ont i rumpan.
Crappy inlägg, jag vet. Men det skiter jag fullständigt i. Var glad att jag skriver överhuvudtaget.
Nä nu blev jag dryg.. Pillar upp lite bilder imorgon eftermiddag nångång :)


Loving doing nothing

Hallo allihopa, va kul att ni orkar ödsla eran dyrbara tid på att läsa om mitt lilla liv.

Idag är en sån här dag då man liksom bara måste vara deprimerad. Det regnar och blåser ute och det har gjort det hela dagen. Det liksom int slut! Men jag slutade väldigt tidigt idag, så har varit hemma i lite mer än en timme nu. Har tänt några ljus och ligger nu o myser i soffan under mitt och Robins otroligt varma o gosiga täcke med en stor kopp te. Har ni testat droppa i lite ovispad grädde i teet någon gång? Jag rekommenderar det verkligen! Det är supergott! Iallafall till Ceylon Garden te. Mumsigt värre en sådan här dag!

Vill ni förresten veta vad som har hänt i helgen? Inte mycket alls. Har spenderat massor med tid med Robin såklart! Vi har myst ner oss i soffan och sett massa film. Aja min älskling har väl sovit mest hela tiden men oj så mysigt vi ändå har haft det. Nä gud vad jag saknar min älskling just nu. Vill bara känna hans varma kropp emot min hela tiden. Robin är min drog och jag tänker aldrig göra mig av det beroendet! ♥

Kiss me til' you're drunk

Har huvudvärk så det bara skriker om det! Och höften bankar och har sig! Mitt vänstra lillfinger känns kallt.. Som att den har somnat trots att den är vaken.. Hypokondri!!!

Vart på skolan blablabla, drog med Valle till SportCity. Körde igång träningen medans Valle o Verro badade. Avslutade träningen. Micke kontrollerade ju bassängerna stenhårt under sitt pass. Dvs stod och pratade med mig mest hela tiden. Känns helt galet att höra vilken potential jag faktist hade utan att veta om det riktigt själv. Ah men det kom upp många ämnen iaf.

Jorre, Robin och Anton kom och badade. Så nu badade liksom alla utom jag. Trots att jag hade badkläder i väskan orkade jag dock inte byta om. Kände mig som tryggare på torra land. Men usch va många gånger jag höll på att ramla i, och det var ju helt klart inte för att jag var klantig och snubblade kan jag då lugnt påstå.

När jag kände att jag gjort mitt på SportCity hämtade Robin upp mig. Drog och lämnade Scampi till mamma, sen hem o diska / laga mat. Var ju tvungen att göra disken då jag hade lovat annars hade jag gett själve fan i den. Så medans jag gjorde det damsög Robin lite grann. Var så satans hungrig så satte igång med maten liksom direkt jag var klar med disken. Hade ju kunnat be Robin göra det men han satt bänkad framför datorn så det kändes ganska värdelöst.

Nä nu funderar jag på att bada badkar. Inte riktigt min stora hobby men det brukar vara rätt skönt att lägga sig i ett varmt bad när höften värker.


Don't let go just because it rains!

Tankarna bara snurrar. Vart är mitt liv påväg? Vad kan jag möjligtvis göra för att få det på rätt spår. Vad kan jag möjligtvis göra för att få människor som tvivlar att börja tro?

Jag har börjat om. Jag gör verkligen allt jag kan för att få mig själv att må bra. För att få mig att tro på mig själv och tro att den framtid jag ger mig själv är den som jag kan känna mig stolt och trygg över att leva i.

Visst känns pressen tung, men jag vet att jag har mig själv att skylla på för den. Och jag tänker fortsätta att pressa mig själv tills jag är klar med den här skiten.
Men vad jag verkligen önskar är stödet från andra. Inte pressen utan stödet. Att veta att det finns människor som tror på mig, peppar och hjälper skulle öka min motivation så otroligt himla mycket.


Min mentala ålder.

[ ] Du vet hur man kokar kaffe
[/] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[/] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 3

[ ] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[x] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 2

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[/] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[/] Du slöar inte i skolan/på jobbet
TOTALT: 7

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[x] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 6
 
Min mentala ålder: 21.. Sug på den era #!%¤&%/&#"!!


I've had you so many times but somehow I want more.

Okej det här med att bosätta sig i soffan hela helgen funkade inte alls. Inte förrän nu kan jag sätta mig ner i soffan och ta det så lugnt som det bara går.

Vi vaknade apatidigt imorse pågrund av att Sigge hade vaknat och tyckte att vi också borde göra det. Jag trimmade ju Sigge igårkväll och han blev så himla stilig så jag bestämde mig för att kidnappa hem honom.

Hur som hellst så har Robins 3årige brorsson Rasmus varit här heela morgonen så det har inte funnits någon tid för att slöa i soffan. Vi har bl,a varit ute på lekplatsen med katterna och Sigge ett himla bra tag. Senare åkte vi iväg till Robins mamma och lämnade Rasmus åt henne samt åt lunch.

Nu är Robin hos sin farsa och pillar på sin bil och jag sitter i soffan och glor på något slags naturprogram. Åh jag är så trött så jag vill bara avlida. Ska nog göra det såfort jag bloggat färdigt. Dvs NU!



Just talking..

Oj, jag måste ju medge att min skoldag har gått fort trots att jag hade långdag! Dock funkar min kropp fortfarande inte riktigt som den ska men det får man helt enkelt ha överseende med.

Är verkligen tokkär i filosofi-kursen, men bär en aggresiv känsla inom mig gentemot att Sp1 eller vad de nu heter läser psykologi A. Varför fick inte vi läsa det i ettan? Och varför läser vi inte det i tvåan heller? Kommer vi läsa någon jävla psykologi nånsin? Hallå, jag blir ju tokig! I wanna brainfuck the whole world god damn it!

Nä men skitsamma då!
Hah nu gjorde jag mig själv på dåligt humör. Oj vad jag svamlar. Juste, jag var ju och pantade burkar o flaskor efter skolan så nu är jag rik! Nä jag hade inte med mig burkarna/flaskorna till skolan.. Så oerhört mycket tänker jag inte skryta om min fattigdom.. Åh herre vad jag är fattig!

Nåja, mamma bjöd på rykande het kycklingsoppa med nudlar nyss. Och med rykande het så menar jag verkligen HET. Det är chilin som gör susen för smaklökarna. Varför heter det smaklökar? Låter ju jätteskumt..
Anyways så hoppas jag på att bli frisk över helgen. Min plan är att bosätta mig i soffan. Allt utanför och runtomkring soffan är lava. Jag måste alltså stanna i soffan heeela låånga helgen annars brinner jag upp.
Då vet ni det.

Hah, kolla in dessa två blad från min dagisbok.
Det säger liksom lite om mig i stort tycker jag ;D




Cause it's a good day anyway

Hallelujah Millie befinner sig på skolan!! Allting känns dock inte helt 100. Jag snorar och har en dryg liten huvudvärk men fy tusan vad skönt det känns på nått sätt att få vara bland folk och gå på lektioner. Liksom allt det där, fattar ni?

Har däremot lång dag idag, men halva dagen är ju redan bortgjord och det känns som att tiden kommer att gå fortare än vad den naturligt brukar göra.
Sen är min plan att panta burkar o flaskor. Har massvis hemma som Robin inte ens vågar ta fram. Det är ju liksom en slags fattigstatus på folk som pantar. Men eftersom att jag är så himla otroligt fattig just nu så kan jag lika gärna skryta om det.. Så ja.. Jag pantar burkar för att jag är fattig ;)

Never miss a date!

Hah! Insåg just att jag har träning om en halvtimme. Lite försent att ringa Micke o be han ta den nu så jag får helt enkelt pallra iväg min svaga kropp dit. Gud nåde om simmarna inte är snälla och lydiga idag!

Just idag känns liksom inte som en rolig dag att sitta i ett varmt och fuktigt badhus. Nåja jag slipper iaf klaga på att jag inte har något att göra längre..

I've got lost in a place called nowhere

Tja allihopa, här sitter jag och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Blev hemma från skolan även denna dag.
Trodde mitt huvud skulle sprängas imorse. Var som att någon hade planterat sprängmedel i skallen på mig och jag låg bara där och väntade på att det skulle smälla och mitt liv skulle äntligen vara över.

Mitt liv gick dock aldrig över. Försökte sova bort skallbanket och det funkade som halft. Men nu orkar jag iaf vara uppe oså. Har till och med varit ute och fått i mig frisk o härlig luft.

Har som suttit i soffan och pratat med katterna nyss. I brist på massor med annat o göra så har jag ju lärt mig kattspråket. Det verkar iaf som att jag säger saker för katterna reagerar.

Åh guud vilken otroligt seg, jobbig och tråkig dag jag har haft. Nu måste jag dessutom komma på hur jag ska fördriva resten av tiden tills Robin kommer hem, vilket är ljusår långt bort. Varenda minut känns som en timme, jag tror avlider!