Missnöjd brud!

Kan  ni  tänka  er  att  en  sådan  otroligt  jäkla  vrm  dag  som  denna  så  får  jag  inte  ha  mindre  kläder  än  såhär  på  mig!  :o

Men jag är kvar..

pfjooh  nu  har  Casanova  slutat  för  dagen.  Jag  frågade  om  vi  skulle  byta  så  att  han  får    jobba  till  15  istället  men  det  gick  han  inte  med.  Blev  lite  sur  och  ställde  honom  mot  väggen  genom  att  konstatera  att  hans  ena  socke  var  ut  o  in.  Gissa  om  han  blev  speechless.  ;) Jaja  jag  får  väl  vänta  till  15  då.  MEn  jag  har  bikinin  i  handväskan  så  såfort  jag  är  fri  drar  jag  och  tar  vara  på  dagens  solstrålar  tillsammans  med  en  störtskön  människa  eller  fler  ;D

Som sagt.. Bra dag!

När jag kom hem efter stan och de tog jag och Robin varsin megakaffemugg och gick ut och satte oss i solen.
Sen blev det stan för mjukglass och mys.
När vi kom hem igen tog det inte länge innan vi vandrade iväg till näsbyängarna som ligger precis bakom oss, där vi mötte upp Valeria, Utter och Stenudd för lite kubbspel.

Lämnade för övrigt mobilen hemma när vi gick till ängarna så har därför inga bilder från det :/

Nu är jag o Robin duschade och ska mysa ner oss i soffan och se Rango! ;D




För jag har det bra idag!

Juste.. Pappa bjöd mig, Thomas o Hugo på skräpmat idag. Lars var visserligen också med men han hade gasat iväg före oss och tagit plats.

Hugo det lilla äcklet på 7-8 år käkade ett helt skrovmål + endel av Thomas dunderskrov! :O
Jag gissar på att hans magsäck tar upp sjukt mycket plats i den lilla kroppen..



Träffade denna bruden och två små pojkar när vi var där också, så satte mig o tjorvade med dom ett tag.
Fick skjuts hem också så slapp promenera :D


Alltid värst.

Jag visade min linne-bränna för pappa idag när jag kom hem. Och gissa om inte han ska vara värst!!
Då drar han av sig tröjjan och visar upp världens fulaste bond-bränna!
Iof så ser han ut sådär varje sommar men fy!!


Lunch!!

Sitter  ute  på  altanen  just  nu  och  har  lunch  tillsammans  med  "Casanova".  En  dryg  jävel  som  tror  att  han  är  snyggare  än  snyggast.  Nåja,  finns  ju  inte  mycket  att  göra  åt  saken..                          

Bäst att ni läser för bilderna är nakna!


Med tanke på hur jag ser ut just nu är det fan lika bra att alla andra kan dra iväg till stranden o sola och bada medans jag jobbar o räknar minutrar.

Grejjen är den att jag aldrig någonsin har haft bond- / t-shirt- / linne-bränna. Jag tycker att
t det är gräsligt fult!
Nu är det dock så att jag har världens jäkla linnebränna! Det baseras på att jag har så sjukt lite att göra där jag sommarjobbar att jag under mina timmar spenderar 99% ute på altanen.

Usch.. Nu önskar jag att jag hade körkort så att jag kunde köra iväg precis var som helst när jag är ledig. Typ hitta en öde strand nånstans där jag kan ligga helt själv och försöka jämna ut brännan till en bikinibränna istället.

Nåja.. Jag får ju inte gnälla MEN jag gör det i tystnad!


So done with wishing

Oj vilken kväll! Just nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska proppa i mig massa choklad.. Eller kanske bara lite.. Eller kanske ingenting alls..

Känner inget sug alls så tror jag skippar det ändå!

Funderar på att stanna här jag är. Det är ändå inte en själ här förrän imorgon så jag får ju sitta tyst o stirra i taket helt för mig själv haha x) Jag är ju så satans patetisk och omoralisk!!

Kanske ska proppa i mig lite choklad ändå när jag tänker efter..? Hmm.. Nä!

Wihoo stolt ägare av 1130kcal plus mer då jag inte hittar kcal på Lindten. Usch va äckligt!



Titta vilken fin liten tavla jag har ovanför sängen i mitt rum hos mamma o pappa!
Frågan är ju vars tusan min familj håller hus när jag inte vill något hällre än att höra pappas dåliga skämt, mammas visdomsord och Thomas intellektuella svar på allt..


Varför kan inte jag vara den som glömmer och går vidare.

Jag tänker på en varm sensommarkväll. I en etta på köpmannagatan.

Längst in i hörnet av lägenheten står en säng med ett stort neongrönt sängöverkast. På det mörka trägolvet ligger sex stycken små runda, neongröna IKEA-mattor som en grön stig från sängen till den mörkbruna 3-sitsiga lädersoffan som står och trycker i hörnet tvärs över rummet. På väggen mittemot soffan hänger en 50 tums platt-tv ovanför en svart tv-bänk. Det finns två stora fönster i rummet som båda täcks av stora svarta rullgardiner.

Mitt på golvet står en sån där svart liten discokula som slänger glada färger runt om sig i det dunkla rummet.
På soffbordet står två vinflaskor. Ett vitt och ett rött. Samt tre fina vinglas.

Det spårar ur. Trots att det otänkbara inte hann hända slår chocken värre än hårt!


Will you stay with me

Färdigduschad osv. Fick för mig att plocka ihop lite kläder o skräp i sovrummet också. Varit ner o bokat tvättid, det fanns en ledig tvättstuga redan när jag var där så nu har jag en maskin på rullning.

Jag kastar verkligen inte bort denna dagen haha. Fast hade jag inte jobbat hade jag nog aldrig kommit på ideén att tvätta för då hade jag då inte ens varit hemma kan jag villja påstå.

Nu kommer fina Victoria och ska vänta på tvätten med mig haha så ska gå ut och njuta av solen med henne! :D

Just nu!



Går o hänger mig!

Nä jag skämtar ju med er! Ska slänga mig i duschen efter en dag som vägrar ta slut. Tiden har hittills gått så satans sakta!!
Har dessutom förbättrat min bondbränna. Jag avskyr äckel-jäkla bondbränna!

Resten av veckan ska jag ta mig tusan gå till jobbet i bikini. Punkt slut!!

Nä juste, dusch var det ju! Ikväll ska det hända saker och då tänker jag vara så fräsch som möjligt! ;)

Vill tillbaks till den tiden då denna bilden togs! Men ändå inte på något sätt.
Nu har jag iallafall fått lägga saker bakom mig som då var framför mig.


Sushi!

Var förbi hem till huset en sväng innan vi drog till Chrisse för att jag behövde en hårsnodd och vi var ändå i närheten.
Thomas o Lars var hemma och proppade i sig Koffeintabletter.
Thomas gjorde det för att han skulle jobba natt och Lars däremot gjorde det för att han nyss hade vaknat och skulle med Thomas till jobbet o spela! :O

Jaja, hos Chrisse sen så fick vi ju såklart sushi! Jag älskar ju sushi och får det alldeles för sällan, typ aldrig..
Dock smakade inte sushin så som det brukar/ska göra men gott var det iallfall!



Inga bilder..

..Då jag har haft mobilen i bilen hela midsommar! Men kan iaf berätta för er att vi stannade i kalix hela dagen oså.
Chrisse lagade mat åt mig o Robin innan vi drog iväg till Seskarö.

Vi var fyra stycken som hade kul där ute i skärgården, badade bastu i flera timmar, drack öl och hoppade i sjön några gånger. Natten kändes oändlig, som att den inte ville ta slut.
Men den tvingades till ett slut ändå vilket kändes ganska tragiskt och tråkigt. Jag hoppas då att allt är bra nu för alla som var där ute för det var alla ni som gjorde min kväll!

Nu ska jag skynda mig upp från soffan så jag hinner titta mig i spegeln innan jag o Robin drar iväg till Chrisse för lite hemmagjord sushi! :D

Just idag är jag stark!



En slant mindre men lyckan är stor!

Innan ni spanar in bilderna så måste jag bara säga att de inte ger verkligheten rättvisa!
Jag är tokkär i allt jag fick med mig hem från Luleå i söndags och allting ser så himla mycket bättre ut när man inte kollar genom en kameralins.


Längklänning från Kappahl. Brukar aldrig gå in på Kappahl annars men denna gången gjorde jag det och det är jag otroligt lycklig över! :D


Superhärlig och söt klänning från Indiska.
Jag ser lite ut som en afrikan i den men ojoj så sockersöt den är!


Köpte 2 bhar och 4 par trosor varav 1 bh och 3 av trosorna var på rea.
Underkläder används självklart flitigt därför är ju inte alla med på bilden ;)


Bara något smått som jag endast köpte för prisets skull.



Ännu en affär som jag normalt sett aldrig går in i nämligen Din Sko! Hade spanat igenom alla hyllor inne på Scorett och konstigt nog inte hittat något som tilltalade mig. Men på Din Sko fann jag detta par som jag föll för endast för dess enkelhet men samtidigt så himla fina ;D


I'm trying hard to be myself.

Jag suger vekligen på att blogga.. Iallafall på senaste tiden.

Nåja. Just nu har jag då inget bättre för mig. Sitter ensam i köket med en shaker. Eller jag har ju tappat bort shakern men har blandat ihop min drink i en tekopp istället. Det funkar ju lika fint.

Tog med mig en shaker till lunch på jobbet idag också så allt jag har ätit denna dag är två shakers och två koppar kaffe. Däremot har jag bakat en massa på "jobbet" idag så har smakat lite på småkakorna.
Bakade ju så att gamlingarna skulle ha fika till midsommar, men jag o Pär tyckte att vi var värda en kaka eller några stycken var. Time for me to banta nu!

Jag har hursomhellst haft askalaskul idag! Älskar att sitta o svamla med gamlingarna, speciellt Rut! Hon är sådär otroligt glömsk och säger så roliga obetydande saker mitt i allt.

Skulle kunna skriva massor om mina senaste dagar, men det skulle nog bli alldeles för mycket.
Men kan iaf fylla i att det var kulturnatt här i stan i fredags. Hade jag inte haft fina Victoria vid min sida hela kvällen hade jag troligen hängt mig själv eller nått i den stilen haha. Jag släppte taget men ville hålla kvar.

I söndags drog vi iväg på en shoppingtur i Luleå. Fick med mig lite fina saker hem. Ska försöka fota det så att ni också får se. Jag är då himla nöjd med vad jag fick med mig hem!

Detta är den senaste av dom få bilder jag har tagit på länge.
Det var hos Vicki i fredagskväll just innan vi skyndade oss ner på stan.

Mobilbloggar

Mobilbloggarg..  har  ju  inte  bloggat  mycket  alls  på  senaste  tiden.  men  nu  jävlar!!  Okej,  ska  jag  vara  ärlig  bloggar  jag  bara  nu  för  att  jag  sitter  ensam  på  lunch..k  Jag  jobbar  ju  för  stunden  på  ett  äldreboende.  Skitkul  äre  ju!  Visst  finns  det  små  stunder  då  man  bara  vill  lägga  sig  och  däö  av  tristessmen  för  det  mesta  har  jag  supertrevligt.  Dessutom  jobbar  jag  med  Per  som  jag  inte  har  träffat  på  ett  helt  år  om  inte  mer:! :o  Jag  hade  verkligen  inte  förväntat  mig  att  hitta  han  där  men  världen  är  ju  tydligen  väldigt  liten  :p  Thomas  kom  dessutom  hem  igår  så  efter  att  jag  hade  slutat  gjorde  jag  lit  småärrenden  sen  hem.  Jag  o  Lars  satte  oss  ute  på  trappen  och  väntade  tills  han  skulle  komma.  Haha  vad  töntiga  vi  är!  PÅ  söndag  kmr  HUgo  o  härjar  så  det  ser  jag  också  fram  emot.  Åh  vad  jag  älskar  dessa  sommartider!  Det  är  ju  nu  allt  folk  kommer  fram  :D  Aja,  nu  ska  jag  springa  iväg  till  rehab  en  stund  innan  lunchen  är  slut

Mannen, Myten, Legenden!

Grattis min älskade fader på din högtidliga dag!

Du är en sådan oerhört godhjärtat och vänlig man.

Det finns så få människor som är som du kära far.

Du är en förebild och en man att se upp till.

Vi älskar dig pappa! ♥




You took me to see the stars

Jag o Robin var ut till seskarö skärgård från fredag till lördag där vi badade, grillade, myste, solade och bara var.
Hade supermysigt osv blablabla.

Har inget mer att skriva nu. Ska lägga mig i soffan o se film med min kära sambo.. (Kan man säga så?) Det blir ju egentligen inofficiellt så.

Hann inte ta några bilder i lördags då min mobil helt tokigt bara dog för mig. Men vad gör väl det egentligen.


Vad är väl en dag på slottet?

Hittade en bunt kläder imorse som jag glömt tvätta sist. Och då jag kände ett behov av att ha på mig vissa av plaggen så rusade jag ner till tvättstugan. Som tur var så fanns det en tvättstuga ledig :D

Orkade inte gå upp igen efter att torktumlaren var igång så jag la mig ner och spelade lite Avatar :P
Jag är så jäkla hooked på det spelet! :O


Nu ska jag käka paj! Ha det gott folket! :D

Kör på oversized magtröja idag. Lite smått fjortis but I can work it out! ;)


Baka, baka liten kaka

Slängde ihop den där förbannade rabarberpajen igår. Dock blev den inte så pajig utan mer kakig av sig men gode guud så jäkla god!!




'Til I fell in love with you

Hur kan man inte falla ner i en djup förälskelse när man ser denna otroligt söta lilla hårboll!? Och då menar jag inte Sigvard. Visst är väl han också underbar men gud sikken tråkig kille!

Ikväll ska förresten jag och Robin fara iväg och välja ut en blivande familjemedlem. Det ska bli superkul! :D
Vad tror ni att vi kommer få för tillskott? ;)


Sommar!

Hade en superskön, varm o go dag igår. Jag njöt av varenda sekund! For förbi lyktan påväg hem till mamma o pappa och fixade med mig sallad åt mig o mamma. Så satt vi ute o åt i solen. Kändes superfräscht!
Satt sen på verandan och var lite smått uttråkad så tog fram mobilen och laddade ner en massa roliga spel. Har blivit totalhooked på ett Avatarspel. Det är alltså baserat på filmen Avatar. Känner mig supertöntig men jag kan inte sluta spela det! :o

Men tillslut slet jag mig från avatarerna och tog med mig Sigvard för att följa med pappa o hämta ett släp hos en av hans vänner.
Dom har nyss skaffat en supersöt liten valp. Så himla urgullig liten hårboll så jag tror jag dör!






Landstället

Var ju några svängar förbi stugan förra helgen. Hihi vad sneaky jag är som inte har bloggat!
Blev dock ingen paddling för mig då det blåste endel ute på havet. Men jag fick iallafall mysa med Robin och min familj samt äta underbart jäkla god mat!


Nöjd?

Sådär nu har jag bloggat!


Dagen i bilder

Skulle ju mobilblogga idag, men blev tydligen inte så mycket av det. Dessutom dog mobilen där efter ett tag så kunde inte heller ta några bilder efter det.

Var iaf ute på Kallax heeela dagen lång och myste. Åt gogrillat och fikade. Hade en superhärlig dag!
Just innan 22.30 drog vi och hämtade upp Patrik och Sanna på flygplatsen och sen vidare hemåt.
Robin kom och hämtade mig hos mamma o pappa när vi kom dit så nu är vi hemma i lägenheten och ska väl alldeles strax gå och lägga oss. Jag är då himla trött ändå!

Men imorgon drar vi ut till våran skärgård. Hoppas på bra väder så att man kan mysa lite där också! :D


Direkt från mobilen.. GAAH!

Hejsan  allihopa! Kommer  att  blogga  från  mobilen  idag,  och  eftersom  att  min  mobil  är  så  jäkla  knasig  så  kmr  det  att  se  rätt  fullt  ut.  fan  det  går  inte  att  sudda  men  det  skulle  stå  FUlt  ..  himla  skit! nåja  som  sagt  fult..  är  påväg  till  luöleå  (luleå) för  att  kolla  runnt  lite  osv.  ska  också  till  min  farbror  och  äta  mysmiddag  ute  i  kallax  skärgård  :)vet  att  jag  skulle  baka  men  när  jag  kom  hem  till  mamma  och  pappa  stod  redan  en  nybakad  rabarberpaj  på  bordet.  tror  nog  att  mamma  är  lite  av  en  tankeläsare  :p

plundrat glassbilen


Försov mig!

Jag börjar 10:10 idag och gissa när jag vaknade?? 10:09!! :O

Usch va! Man börjar ju nästan sakna mamma o pappa som bankar på dörren och skriker som fån tills jag vaknar.
Iof så brukar jag ju vakna av Robins alla larm, fast då somnar jag om sen och drömmer att jag stiger upp o fixar mig.

Aja, det gör väl ingenting att jag missar första lektionen den är ju inte så viktig. Ska ta en snabbdusch nu iaf sen dra förbi skolan en snabbis och efter det hem till mamma o pappa o baka!! Wiii ;D

Såhär känner jag mig just nu:
Lurvig och sne!