Do you feel alive now?

Handlade NÖDvändigheter idag. Bloggar imorgon på bussen, har inte tid ikväll! ♥


Please spare me some food.. please..

Var hemma hos mamma o pappa igårkväll med katterna. Katterna får alltid följa med mig hit. Dom verkar verkligen älska att få vara här och mysa med Sigge och pappa.

Hur som hellst så var Quiri och Diesel hungriga och ville ha mat, så jag tänkte att ni skulle få se hur jätteduktig Quiri är. Shure på hundar som tigger fint men när katter gör det är det faktist nästan gulligare eftersom att de inte är tränade till att göra som dom gör. Kolla på videon då!! Visst är hon söt ;)


La gente esta muy loca!

Uggelguggel vad trött jag är! Myste ner mig i min underbara parkas igår under historian och njöt av det släkta lyset och chansen att sova lite medans alla andra fokuserade på filmen om andra världskriget. Blablabla jag kan redan hela den där cuba-grejjen!

Idag fick jag däremot ingen sådan chans. Hinkade i mig kaffe innan jag drog till skolan och så visade det sig att jag hade 2 timmars sovmorgon när jag kom dit :O

However så hade jag världens kortaste skoldag. Har legat och myst med djuren and so on. Gosch I'm boring!!
Behöver glada människor runt omkring mig för att må bra och känna mig själv glad.
Jag måste tänka om nu. Jag ska inte ha människor runt mig som förväntar sig saker av mig. Liksom att jag ska fixa allt hela tiden, och bara umgås med mig när det passar oså.

Usch va!? Nä nu saknar jag min pojkvän! Han är den absolut bästaste vännen man kan ha! Han ställer alltid upp för mig och jag prata med honom om precis allt som ploppar upp i mitt lilla huvud. Och viktigast av allt så lämnar han mig inte när han tycker att jag är tråkig eller jobbig. Jag har alltså världens bästa och underbaraste pojkVÄN!♥


Cats & Dogs



When life calls on you

Åh jag är så trött så det skulle inte spela någon roll om världen hade gått under!! Har lyckats hålla mig vaken första lektionen iaf men det var svårt!! Har dessutom nästan slut batteri på mobilen. Jag som har headsetet nära till hands. Tänkte somna in på matten med lite schysst musik i öronen men vill ju inte att min mobil ska dö innan dagen ens börjat så där sprack den planen..

Anledningen till bloggtorkan är iaf denna:
Jag spenderade varje dag efter och även innan skolan hos farmor förra veckan. Hon var nämligen väldigt dålig och vi var beredda på att hon skulle lämna oss. Men i onsdags gjorde hon en helomvändning och har varit piggare än vad hon varit på väldigt länge. Men valde ändå att fortsätta fara till farmor ifall att något skulle hända.

I fredags hade jag långdag på skolan och sen HLR-utbildning på akuten. Väldigt bra att ha den utbildningen i bakfickan.
Hela helgen har spenderats i happis på Teknikskoleutbildning. Den är dock inte färdig, har fortfarande en helg kvar.

Är trött iaf. Nu blir det matte!!

Just wanna be able to sleep for years

Åh vad värdelöst allt känns just idag! Jag har full dag på skolan, sen HLR-utbíldning på akuten innan jag får komma hem och ta helg.. Eller vänta nu! JAG HAR JU INGEN HELG!!! Hela min helg kommer spenderas i haparanda på utbildning. Alltså fulla dagar lördag och söndag, ingen ledig jävla tid nånstans... Förrän nästa helg!

Nåja lekte lite med Photoshop och gjorde om framsidan på mitt skrivhäfte tidigare idag.
Vad tycker ni? Visst blev det helt okej ändå? ♥


Monju Bosatsu

Kommer ni ihåg då jag skrev om Patriks tatuering för länge sedan?
För ett tag sedan gjorde Thomas också en hos samma kille. Minns ni att jag skrev om killen också, Matti. Grymt duktig är han iallafall!

Fick lite roliga mms från Thomas då hans tatuering var påbörjad och klar, men nu har Matti lagt upp bilderna på sin blogg.






Såhär skrev Matti om Thomas tatuering på bloggen:

"Thomas chose an image of Monju Bosatsu seated on a Shishi. The tattoo was completed within a week in three sessions. Thomas arm is quite wide and I am shure I could have filled my own thigh with this design. Monju Bosatsu is quite uncommon as a tattoo here in the west, and I thought I never would get this request. Funny enough, I ended up doing another Monju Bosatsu the following week. Images of that coming soon. This Irezumi piece was created entirely with the use of rotary machines, which have been my favored tool for some time now.
I nevertheless feel the urge for getting back to working with the tebori (traditional hand tattooing tool) and will do so in the near future,"


Vi myser!


Du mitt allt, hela min värld!



En trygghet i stanken!

Jag har haft all världens tid denna veckan och ändå har jag inte bloggat.. Fy skäms Millie!

Vi har hur som hellst haft Vi-vecka på skolan denna vecka. Så det har varit korta sköna dagar och en härligt ledig dag i onsdags. Riktigt jätteskönt har det varit iaf!
Robin passade dessutom på att vara sjuk under denna vecka. Smart va, eftersom att jag har haft apakorta dagar så jag har kunnat komma hem och mysa med honom ♥

Hoppade i och simmade under gårdagens träning förresten. Tänkte att jag kunde passa på att ta någon längd med simmarna innan vi finslipade lite på vändningarna och målgångarna.
Jag gjorde olika vändningar som dom fick granska och sedan berätta för mig vad jag gjorde fel och rätt. Jag tyckte det var ett bra sätt för dom att lära sig och dom tyckte ju att det var superkul att jag var i vattnet med dom.
Simmarna var jätte glada och jag blev på så bra humör. fick dessutom en x-ryggad Lane4 baddräkt och en schysst tränartröjja sen så det gjorde ju bara saken mycket bättre.

MEN mina damer och herrar! Nu är det ju alldeles snart helg :D Ser fram emot att bosätta mig på soffan även denna helg med min älskling ♥ Ska proppa i mig så mycket ölkorv så det bara skriker om det dessutom! Har ju återfått mitt beroende igen. Men hur kan man hålla sig borta allt för länge. Jag avgudar verkligen ölkorv x)
Juste ska baka brownies också! Har ju lovat Robin ;)


På små rosa moln.

Haft en otroligt lugn och supermysig helg med min fina pojkvän! Igår hade vi världens myskväll och gjorde ceasarsallad tillsammans. Robin gjorde kycklingen juicy och go medans jag dränkte romansalladen i lime och vitvinsvinäger, ooh så syrligt och gott det blev!

Idag däremot har vi bara stoppat i oss onyttigheter, men vi har myst på så det bara skriker om det!
Åh så kär jag är i min goa pojkvän! Ganska självklart va ;)